Ni ja ni mm nismo savjetovali da vraca nazad jer ne tuce samo nju nego sve redom
trtilica ja nemogu reci da si uradila ista lose,posto si svjesna situacije u kojoj se nalazi tvoje dijete i da svaki dan dobija batine bez potrebe i ja neznam sto bi uradila da sam bila na tvom mjestu,jer ipak covjek kad se naljuti gubi kontrolu sto uradit u tom momentu.Ja sam jucer pricala sa uciteljom ne zbog udaraca samo nego moja kcerkica dolazi kuci sa jako ruznim rijecima,mama rekao mi je L da sam "kurva" da si ebem mater,ja sam zgrozena,nisam ljuta nego tuzna sto 5 god dijete zna za takve stvari,ucitelj odma kaze da nisam sama koja se bunila ali sto sada? Ja joj stalno govorim da ga ignorise jednostavno ne obraca paznju na njega u bilo kojem slucaju pa si kontam mozda ce da prestane

svima koji su me razumjeli, sutra imamo sastanak po neznam ti ja koji put ,pa javim detalje , mada iskreno sumljam u bilo kakvo riješenje
kaže meni moj miš danas: znaš mama M mi je danas prosuo cijelu zdjelicu sa juhom po hlaćama i onda sam mu rekao samo probaj još jednom odmah ću te puknut
kakv je taj moj mali smiješan lik 

). Do sada sam bila u desetak situacija gdje je dijete u prisutnosti roditelja stvaralo probleme, a da roditelj nije reagirao. Probleme drugoj djeci.
nas par mama u dvorištu vrtića čekale smo do 17
0 , a žene nema pa nema i nakraju snimimo malog kako odlazi sa bakom , malo je reći da je teta poludila , pitala je baku gdje je mama , zašto se nije pojavila , a baba samo sliježe ramenima i kao pojma nema o čemu se radi 
samo je žalosno da to rade tek sad jer ja kukam već više pola godine....al ajde bolje ikad nego nikad

...nasilnik iz naše grupe se navodno tamo dobro uklopio i za sad ne tuče ni ne maltretira nikoga, naprotiv svima se trudi svidjeti i postati prijatelj pa se trudi na drugačiji način