Postao/la swenova mama » 11 kol 2006, 00:11
ovo sto navodis uopce nisu osnovne znacajke indigo djece <
>mislim, za sw kazu oni koji se time bave da je tipicno indigo dijete, on apsolutno ne zna crtati, ok, ima sluha, prilicno, to je slicno, ali, za razliku od tvoje djevojcice, jako voli drugu djecu i
zo se uklapa u igru s njima. I takav je otkad je napunio tri i pol godine i ja sam to kod njega poticala, to druzenje s drugom djecom. Kod njega je tipicno da je kasno progovorio, da je izrazito intuitivan, da je natprosjecno inteligentan, svojeglav itd. Ali nije tipicno da se ne voli druziti s drugom djecom <
>Kolko se sjecam, a dosta dugo nisam isla na te stranice, to s otezanom komunikacijom s drugom djecom i ne pise kao tipicni pokazatelj indigo djece.<
>S druge strane, na tom sam topicu napisala i to, po znacajkama koje su naveli kao tipicne za indigo djecu, i ja bi se sama mogla glatko utrpati unutra. <
>Ocu rec, ne vidim potrebu da se ukalupljujemo bilo gdje i da se nazivamop bilo kako nekim skupnim imenom, cim se to dogodi meni zasmrdi komercijalizacija. Tako da moj pristup sw se ne razlikuje bitno od pristupa bilo kojem djetetu koje bih odgajala, pristupam mu individualno i pokusavam spoznati sto bih mogla uciniti kako bih mu olaksala zivljenje i kako bih razvila njegove potencijale. Pritom, jel on indigo ili nije uopce mi nije vazno. <
><
><
><i></i>
drzavni neprijatelj No.1