Sada je: 30 tra 2026, 01:42.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

(ali pazit da ne jede u vožnji i da nema čvrste niti sitne igračke). Gledanje djeteta u vožnji (bilo naprijed il nazad) oduzme barem 5 sekundi. Minimum.

mmar je napisao/la:Što se tiče vezivanja naprijed znam da se može ako je isključena funkcija zračnog jastuka. Ali, to ne bih preporučila iz više razloga. Prvi, manje je sigurno nego iza. I uostalom ako je dijete zdravo nemamo ga šta posebno nadgledat za vrijeme vožnje. Znači ako nema nikakve napadaje, probleme s disanjem itd., normalno se vozi iza bez stalnog maminog ili tatinog pogleda.

mare10 je napisao/la:Ja nisam nikad vozila mišicu na prvom sjedalu. Bio je period kada je plakala cijelu vožnju, jer me nebi vidjela, pričala sam joj pjevala, stala sa strane ako je baš neutješan plač i to je to. Sigurnost na prvom mjestu, a onda komoditet moj i njezin

Nadam se da ćemo i to rpegurati.... 

SuperGirl je napisao/la:A ja svoju moram voziti u autosjedalici na suvozacevom sjedalu, jer nasa folcika jedinica nema ugrađene pojaseve iza tako da sjedalicu nemam s cime pricvrstiti, al hvala Bogu, zakon dopusta sjedalicu na suvozacevom sjedalu, pa smo barem tako spaseni

Krumpirić je napisao/la:ne dolazi to u obzir raditi
ode se u automehaničara i za malo para ugradi pojaseve
nikakve egzibicije ne mogu zamijeniti pojas, i nikakva sjedalica nije ni blizu adekvatna osim one učvšćene pojasom/spojene na isofix
nije sjedalica igračka, nisu to kolica, to je kao da zamjenite dio u autu nečim iz kućne radinosti, pa sad-ko voli glavu u torbi-a nek izvoli.

titirlica je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:ne dolazi to u obzir raditi
ode se u automehaničara i za malo para ugradi pojaseve
nikakve egzibicije ne mogu zamijeniti pojas, i nikakva sjedalica nije ni blizu adekvatna osim one učvšćene pojasom/spojene na isofix
nije sjedalica igračka, nisu to kolica, to je kao da zamjenite dio u autu nečim iz kućne radinosti, pa sad-ko voli glavu u torbi-a nek izvoli.
xxxxx uvijek sjedalica i samo ispravna sjedalica naravno pravilno pričvršćena

bbsantic je napisao/la:(npr. izjava kako treba malo posla da se isključi suvozački zračni jastuk
ivana7997 je napisao/la:bbsantic je napisao/la:(npr. izjava kako treba malo posla da se isključi suvozački zračni jastuk
hm, mislim da si nesto krivo vidio, bas izricito pise da to nije samo on-off
)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.