Svidio mi se ovaj clanak jer je blizak mojim stavovima.
http://koracajmozajednokorakpokorak.wordpress.com/2014/03/05/zasto-roditelji-nemaju-autoritet/
Kako vi gledate na to?
Sada je: 30 tra 2026, 01:42.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
I nije li vreme da se prisetimo toga da je pitanje autoriteta možda jednostavnije nego što nam se čini? Pa da onda, pre nego što počnemo da se bavimo pitanjem vraćanja autoriteta, time na koji ćemo način to učiniti i zašto, prvo shvatimo kako smo mi, roditelji, osobe kojima autoritet pripada po prirodnom ustrojstvu stvari i da nam za to nisu potrebni ničija saglasnost ni odobrenje, pa ni oni našeg mališana. Takođe je važno da to tako i doživljavamo.
sto su veci to su i veca nacimavanja oko svega i svacega, treba imati strpljenja i zivaca, ali i treba biti dosljedan
naravno, za to i sami trebamo imati neki stav
ujaci stričevi (a svi su oni krdo slonova
) - mudre staroste, hm 

ali ispiranje mozga kakve rodbina zna poduzeti - pratim ponekad situacije s većom djecom u obitelji, svi su prepuni savjeta im, a pola tih su meni naopaki i samo sukobe izazivaju ali bi odrasli trebali moći se od takvih suzdržati, generacijski jaz je ipak prisutan, dobro ga je biti svjestan Ja sam ti mama, ne prijateljica, i ako pogriješiš, ukazat ću ti na to. Prijateljica će uvijek biti na tvojoj strani i neće osuđivati ono što napraviš (bar ne u tim godinama).
upravo tako ja kazem mojoj kceri 
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.