marsovka je napisao/la:Moja teta je kao mala preboljela i djecju parazlizu istoIma jednu nogu duplo tanju i nesto kracu od druge i sepa cijeli zivot.
Mislim o cemu ti RasteBusa pricas
Od moje je prijateljice bratić cijepljen protiv dječje paralize i od iste obolio i NEPOKRETAN JE.
Dvoje pacijenata moje pedijatrice je preminulo od pneumokokne sepse. 14-omjesečna necijepljena beba (možda ste čitale po novinama) i 3-ogodišnjak koji je cijepljen.
Od dvije itekako bliske poznanice su djeca iz potpuno zdrave dječice koja su se smijala,pričala i hodala- nakon Priorixa zatvorila u svoj svijet i autistična su. Poznajem ih.Družimo se svakodnevno.
Moja pedijatrica ima 9-oro u spektru za koje je i sama prilično sigurna da je Priorix okidač jer ih prati od rođenja. Nuspojave su prijavljene. Ali ne i evidentirane IGDJE.
Ista ta pedijatrica ima mišljenje o cijepivima, a njeno mišljenje itekako cijenim i poštujem. Najte se ljutit forum mame- ali ona zna više od nas zajedno, puta 10.
I tako možemo do sutraaaaaaaaa.S primjerima, linkovima....na svim jezicima svijeta....U krug i popreko....i svak zna nekog tko je nešto doživio, cijepljen il necijepljen... I ja vjerujem u sve te razl. priče....
O tome pričam. Ko želi cijepit- neka cijepi.
Tko ne želi- ako Bog da uskoro neće ni morat.
Pozz sa Sunca

Ima jednu nogu duplo tanju i nesto kracu od druge i sepa cijeli zivot.