Sada je: 30 tra 2026, 01:42.

Kaos oko cijepljenja!

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Re: Kaos oko cijepljenja!

PostPostao/la RasteBuša » 25 vel 2014, 13:53

marsovka je napisao/la:Moja teta je kao mala preboljela i djecju parazlizu isto :dada Ima jednu nogu duplo tanju i nesto kracu od druge i sepa cijeli zivot.
Mislim o cemu ti RasteBusa pricas :da?

Od moje je prijateljice bratić cijepljen protiv dječje paralize i od iste obolio i NEPOKRETAN JE.

Dvoje pacijenata moje pedijatrice je preminulo od pneumokokne sepse. 14-omjesečna necijepljena beba (možda ste čitale po novinama) i 3-ogodišnjak koji je cijepljen.

Od dvije itekako bliske poznanice su djeca iz potpuno zdrave dječice koja su se smijala,pričala i hodala- nakon Priorixa zatvorila u svoj svijet i autistična su. Poznajem ih.Družimo se svakodnevno.

Moja pedijatrica ima 9-oro u spektru za koje je i sama prilično sigurna da je Priorix okidač jer ih prati od rođenja. Nuspojave su prijavljene. Ali ne i evidentirane IGDJE.

Ista ta pedijatrica ima mišljenje o cijepivima, a njeno mišljenje itekako cijenim i poštujem. Najte se ljutit forum mame- ali ona zna više od nas zajedno, puta 10.

I tako možemo do sutraaaaaaaaa.S primjerima, linkovima....na svim jezicima svijeta....U krug i popreko....i svak zna nekog tko je nešto doživio, cijepljen il necijepljen... I ja vjerujem u sve te razl. priče....

O tome pričam. Ko želi cijepit- neka cijepi.
Tko ne želi- ako Bog da uskoro neće ni morat.

Pozz sa Sunca
RasteBuša
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mirbi » 25 vel 2014, 13:54

Baka moga muza rodila je 18 dice. Odraslu dob docekalo tocno pola, 9. Bice nisu bili na suncu.
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.'
-----------------------------
S 2000 / R 2005
-----------------------------
Moj dućan
mirbi
volim dinarski look s mozgom

PostPostao/la † Volvo » 25 vel 2014, 14:01

OK, kreće vrlo vjerojatno stručna a potom javna rasprava o obaveznom/ dobrovoljnom cijepljenju gdje ćete imati priliku izjasniti se i informirati a ovdje ne dolazi do novih informacija niti konstruktivnih rasprava pa zaključavam temu :mah
† Volvo
na solarni pogon

PostPostao/la alexandra » 26 ožu 2014, 16:04

do daljnjeg, tj. javne rasprave i eventualnih izmjena zakona ostaje ovakva odluka ustavnog suda:

http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/roditelji-nemaju-pravo-odbiti-cijepiti-svoje-dijete-929063
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

Prethodna

Natrag na Odgoj djece

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.