Ovdje dalje nastavite

Sada je: 30 tra 2026, 01:45.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

- pa su mi dijelovi bili zbrka (u sličnim likovima nisam kužila tko je tko
) a i o drugačijima 

TmamaKiN2 je napisao/la:moj N je gledao hlapica, kaze da je dobar

) - princ koji nije princ charming, kraljica koja je susprezanjem i skrivanjem u pokušajima da ne bude što je probleme navukla a taj put su joj roditelji na neki način nametnuli, princeza koja je lakomisleno u romansu srljala, susjedni "diplomat" žmukler, snjegović koji obožava ljeta i svako toliko mu se glava otkotura pa je sretan kad se skupi nazad, ljubavolozi trolovi, svačega se tu nađe 
mojoj juniorki se jako svidjelo to snježno kraljevstvo. rekla je da baš ima svega i da je dobro
) - Lego obožavateljima, no ne samo njima (meni koja sam svojedobno kombinirala Duplo sa City kako je dijete do čega doraslo dok smo skupa slagali još, naravno sve je tamo logično, pa me kraj s Duplo ekipom posebno razdragao
). Dobro je da nije sinhroniziran (makar volim naše glumce kako to inače rade) jer to ostavlja Morgana Freemana - ne znam tko bi ga od naših glasova odradio, a osim naizgled sasvim običnih koji su prave face zatreba li, ima tu i "pravih" pravih faca poput Batmana i Supermana i Star Wars ekipe 
(nismo išli gledati, pogledali smo prije
) - spominje se 30-ak dvorana u Hr, da je svaka imala po 2 projekcije i bila relativno puna, za neki start barem dok se ne snađu će im biti 
- od povijesnih "doskočica", nepopularnosti "učenih", školskog bullyinga, odnosi oca i sina, pa o ljudima i psima (zašto izabrati biti pas 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.