Sada je: 30 tra 2026, 01:42.

cendranje

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Re: cendranje

PostPostao/la ivinamama » 25 kol 2003, 15:42

Moja Iva (skoro 4) cendra i kad je pogledaš. evo jučer, vratili se sa mora i stavljamo stvari u kuću. Ona se uhvatila igračaka i igra se na podu svoje sobe i fali joj neka minijaturna kantica za zaljevanje cvijeće. Počinje cendranje ... ja bih kanticu, gdje mi je kantica.... i onda kulminacija " kakvi ste vi roditelji da nećete pomoći svojem malom djetetu da bude sretna i naći kanticu. Na ovo sam pala na pod <i></i>
ivinamama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: cendranje

PostPostao/la ina dvaputmama » 26 kol 2003, 14:27

Samo zelim pohvaliti moju cendravicu koja je u posljednjih par dana stvarno neprepoznatljiva (pljuc, pljuc, pljuc...). Mozda ju je na moru smetala vrucina, mozda su joj isli na zivce drugi klinci, mozda... Kod kuce nema bake i dede (na odmoru su) pa smo joj mi jedini kojima se moze o
atiti za pomoc i to do
o funkcionira. Jos uvijek dnevno bude po jedan ili dva ispada (samo!!!), ali je to potpuno drugo dijete.<
><
>Bojim se glasno nadati da je to trajna promjena i samo potiho javljam da se nesto dogadja, psssttt... Mate 19.06.1997.<
>Josipa 02.04.1999.<
>.<
><i></i>
ina dvaputmama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Prethodna

Natrag na Odgoj djece

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.