Ako ima, kakva su iskustva, gdje ste išli na pregled, s koliko godina je dijete počelo nositi leće, koja dioptrija...?
Nosim kontaktne i sve naj o njima, ali ne znam ni jedno dijete u okruženju da ih nosi.
Thnx

Sada je: 30 tra 2026, 03:17.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

moguce da je duuuugo nosenje, prvo tvrdih pa onda mekanih pridonijelo tome
zato bismo pokusali s lecama, mozda joj ne bude rasla tako brzo

mislim, daleko je jos sijecanj, tad cemo sve doznati. zasad je dobio preporuku samo da vjezba moze li uopce dodirnuti oko
mislim da je teoriju svladala. ono drugo je vec pitanje 

isti iskustvo i ja imam s B&L. Johnsonice Acuvue oasys su mi top, najnajugodnije za nošenje, ali nažalost i s njima me počela poprilično mučiti suhoća očiju u zadnje vrijeme. Zub valjda. 
palunkica je napisao/la:MI smo bili na pregledu kod Dawidowsky isto, ona mi je i rekla, leće ako se može sam brinuti o njima, roditelji se ne bi trebali brinuti za leće.
MM je pod stare dane počeo koristiti meke leće za sport - naviknuo se odmah i super su mu.
TmamaKiN2 je napisao/la:... idem s kcerkom (13god upravo napunila) 7.11. na pregled za lece u klaicevu...

sorry cure, na poslu guzva, nisam zaboravila, jednostavno ne stizem
sestra joj je pomagala, na kraju je uspjela, isprva joj bio problem kako u oko nesto gurnuti
. dobila je i mali kompletic, tekucinu i posudice. mekane lece je dobila, dr.rekla da ih ne treba nositi cijeli dan. eh, sad, dalje u stvari neznam sto bih vam rekla, jer od tog dana ih vise nije nosila
Meke će nastaviti nositi na judo.Daniela32 je napisao/la:Moj nosi meke leće već godinu dana, ali nažalost diotrija je jako narasla i uz njih, i idući tjedan idemo na obuku za polutvrde (stigle su nam). Dogurao je do -6 sa svojih 12,5 godina.Meke će nastaviti nositi na judo.
nadam se da ce vam tvrde biti dobre i da ce ih dobro podnositi. neznam, moja K ima -4, i to je puno po meni, no dr. tvrdi da su joj mekane ok
vidjet cemo na iducem pregledu.
mislim, onako kako bakice plivaju to da, ali bas ono ronjenje i ostalo, mislim da ne. mozda ako bi imao kakvu dobru masku koja ne propusta 

TmamaKiN2 je napisao/la:ne mogu joj kupovati dnevne iako bi te vjerojatno bile idealne, htjela bih uzeti mjesecne,

Već vidim što će u 4. mjesec biti rođendanski poklon. Obzirom da mi živimo tu na moru i potrebne su nam cijelo ljeto, ovo me sad oduševilo.
i sad samo polako da ona malo razbije frku oko stavljanja leća u kućnim uvjetima
.Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.