Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.
20 ožu 2012, 13:17
mama njonji je napisao/la:znaci - predat mi je na jednom mjestu i naznacit želje i pozdrave na dnu formulara?
tako nekako
27 ožu 2012, 14:21
pronasla sam proslogodisnji zahtjev za upis u DV grada Zagreba
pod brojem 10. postoji mogucnost navodenja 2 zelje, ukoliko dijete ne bude primljeno u izabrani vrtic
e sad - zna li netko da li se pod te dvije mogucnosti navode 2 sasvim druga vrtica ili se pod tim mogu staviti i drugi objekti istog vrtica (na drugoj lokaciji)?
27 ožu 2012, 14:25
meni je zena iz poglavarstva (zvala na info telefon) onomad savjetovala da navedem pod dva drugi najblizi vrtic - ne objekt, nego bas vrtic prema nasoj adresi
i pod tri da stavim onaj blizi poslu i da pokraj nadopisem da je to blizina posla roditelja.
objekt neces moci ni birati - nego te bace gdje ima mjesta tako ti mozes završiti u Aleji a ja u Sigetu i ko nas pita
28 ožu 2012, 10:08
tako znaci, hvala
19 tra 2012, 12:11
za ZG - na stranicama grada objavljeni upisi za 2012./2012.
http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/Oba ... .-2013.DOC
19 tra 2012, 13:05
mama njonji, tnx
19 tra 2012, 13:08
gledam vedre teme pa naisla i na to
04 svi 2012, 16:28
krasno, danas mm isao predati u vrtic u nasem kvartu, dakle ovo nam je sluzbeno prvi upis za kojeg imamo uvjete da smo stariji od godinu dana. Osim toga i mm i ja smo zaposleni - i kaze frajer u vrticu da bi
cak i moglo biti mjesta!
mislim, fakat mi idu na jetra s tim stavom.
07 svi 2012, 10:12
mi sutra predajemo
mrs.eastwood, jel su vam kod predaje vec zakazali termin za individualni razgovor ili to bude kasnije?
07 svi 2012, 10:48
mrs. eastwood je napisao/la:krasno, danas mm isao predati u vrtic u nasem kvartu, dakle ovo nam je sluzbeno prvi upis za kojeg imamo uvjete da smo stariji od godinu dana. Osim toga i mm i ja smo zaposleni - i kaze frajer u vrticu da bi
cak i moglo biti mjesta!
mislim, fakat mi idu na jetra s tim stavom.

Pa gle, ovo je prva godina da se subvencioniraju i privatni vrtići pa čovjek nije siguran da li će biti ista navala ko prošle godine.
07 svi 2012, 12:51
Imamo termin za razgovor vec ovaj tjedan
07 svi 2012, 13:10
mrs. eastwood je napisao/la:Imamo termin za razgovor vec ovaj tjedan

znači i to se primijenilo
kad smo starijeg upisivali, razgovori su bili tek nakon objave rezultata...
samo se nadam da rezultati intervjua neće imati selekcijski karakter
10 svi 2012, 11:42
mrs. eastwood je napisao/la:Imamo termin za razgovor vec ovaj tjedan

jeste već imali razgovor? kako je prošlo?
mi predali papire u utorak, razgovor nam je idući tjedan
na pitanje o gužvi žena mi je samo rekla da je predano do utorka onoliko molbi koliko ima mjesta
sad se samo nadam da je većina i predala u prvom tjednu
10 svi 2012, 11:49
da, bili danas. proslo bezveze - moram reci da nije bila zainteresirana ta teta za razgovor.
uglavnom, rekla je da su generalno male sanse da dobijemo - da itko dobije - mislim koji stav
10 svi 2012, 11:55
divno
15 svi 2012, 10:59
mrs.east tako je razgovor tekao i kod nas,teta totalno nezainteresirana i isto na kraju razgovora da se ne nadamo previše( u prevedenom smislu čao đaci)

,neznam dali je neka od vas imala slučaj da nema još riješenje o doplatku(nosi 2 boda kod upisa)a rok za predaju papira ističe
15 svi 2012, 13:13
doja je napisao/la:mrs.east tako je razgovor tekao i kod nas,teta totalno nezainteresirana i isto na kraju razgovora da se ne nadamo previše( u prevedenom smislu čao đaci)

,neznam dali je neka od vas imala slučaj da nema još riješenje o doplatku(nosi 2 boda kod upisa)a rok za predaju papira ističe

Predaj papire, a ovo donesi naknadno.
15 svi 2012, 20:40
probaj zazvati ujutro u poglavarstvo i trazi da ti potvrde informaciju da nema naknadnog prilaganja papira.
+ uvijek imas vrijeme za zalbe na razultate, pa ako ne upadnete bez ta dva boda, mozda stignete tada.
31 svi 2012, 08:11
pitanje -
upisane smo u vrtic u kvartu do naseg. sada smo predale u nasem kvartu i dobile vrtic - znaci mozemo se prebaciti.
to se misli od 3.9. je l tako?
blesava teta me danas pita - a to vam je danas zadnji dan, jer smo joj jucer rekli rezultate.
31 svi 2012, 09:37
da, to vrijedi od početka nove pedagoške godine, dakle 3.9.
31 svi 2012, 09:42
mrs. eastwood je napisao/la:sada smo predale u nasem kvartu i dobile vrtic - znaci mozemo se prebaciti.
i mi

da, od 03.09. ostade nam sadašnji vrtić opustošen
31 svi 2012, 09:55
boysmama je napisao/la:mi

da, od 03.09. ostade nam sadašnji vrtić opustošen

super!!!
neka ga opustošenog
zao ce mi biti ove jedne tete jer je fakat super - da dobijemo i upola takvu mogu biti sretna. ove druge, a i ostalih -
31 svi 2012, 11:55
i mi primljeni
nego, jeste gledale listu samo na glavnom objektu ili? mislim, jel to jedna lista za svu djecu koja su primljena u vrtić, neovisno u koji će objekt bit smještena?
31 svi 2012, 12:07
gledala sam na glavnom. mislim da se jos ne zna u koji objekt.
31 svi 2012, 12:13
mi već i sistematski obavile
jučer popodne prošetale do pedice, nije bilo nikog, izvagala nas, izmjerila i dala potvrdu
31 svi 2012, 12:55
mama njonji, bravo za sistematski

brze ste, nema šta
nego, nemaju ti oni još pojma koja grupa gdje ide, u područni ili glavni, to će znati tek neposredno prije iduće godine poslije ljeta kad budu slagali grupe i kad vide tko se sve upisao... nama se gadno smješi područni za najstarijeg ove godine

taman sad kad sam ovu dvojicu mlađih uspjela "urenati" u isti vrtić da su svi skupa
31 svi 2012, 13:09
Kad već spominjete liječničke potvrde, vi ih dobijete ili plaćate?
31 svi 2012, 13:11
sreco, dobiješ ih uredno kod svoje pedijatrice, njoj je obaveza izdati potvrdu i odraditi sistematski za vrtić... bez plaćanja