Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.
Odgovori

Re: Priprema djeteta za skolu

21 svi 2008, 10:34

Sorry, patim od selektivnog citanja, pa sam taj dio valjda preskocila :baba . Morat ces ti to meni posebno objasniti :drink

Edit: gdje je taj topic o predmatematici :oops:

21 svi 2008, 10:38

p.s. za one koji ne znaju i misle si kak se to razgovaram - mozem se ovak razgovarati s piko :3srca jer smo si mi dvije susjede i frendice iz vrtica [/size]

a zato meni nisi odgovorila :cool

21 svi 2008, 10:46

lara, ali ja sam odgovorila odmah na tvoje pitanje - komentirajuci ga s borninommamom :mah
zato se i cudim kak to ni piko nije skontala. kuis.

piko, taj topic je malo nize tu na stojbama. isprintaj si ga, taman bus ga do ponedjeljka procitala :rolf kad sazvacem ovu knjigu koju citam pa jos dodam neke detalje, igre i slicne stvari...
Zadnja izmjena: Imge; 23 svi 2008, 11:25; ukupno mijenjano 2 put/a.

21 svi 2008, 16:23

medo, glede tvog pitanja o strategiji i grafomotorici.
mislim da nam svima treba jedan dobar topic gdje ce se medjusobno mame skolaraca svih dobnih skupina pomagati svojim savjetima i iskustvima kako su odredjeni problem prevladali (od grafomotorike, citanja, pisanja domacih zadaca, problema s matematikom, etc...)
prevrijedno je iskustvo koje te mame imaju, i stvarno bi bilo bezveze da si medjusobno ne pomazemo i da svake godine mame nizih razreda otkrivaju toplu vodu.

eto, u tom duhu otvorila sam i ove topice o predkolarcima da se nekako sazme sto je sve potrebno imati na umu kad dijete krece u skolu (a nije nebitno da u svemu imam racunicu :rolf jer mi dijete iduce godine ide u skolu pa da ne radim opet sve ispocetka; sad citam neke stvari u kojima saznajem da neke stvari kod skolarca nisam odradila u predskolskoj dobi - pa reko da se ne baci u vjetar to sto je procitano a mozda pomogne i nekom drugom, a i stara sam - zaboravit cu ja to do druge godine :drink ).
Odgovori