Sada je: 11 kol 2026, 02:10.

Pišanje sjedećki kod dječaka

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Re: Pišanje sjedećki kod dječaka

PostPostao/la LiKmama » 21 tra 2010, 00:09

mamashnita od noje je napisao/la:
Ali je došao na ideju da kad piši stojeći ne drži pišu da ne bi trebao prati ruke :roll

ooooo sj, isto, isto!!! najgore je kad mi kaze - mama ti mi drzi pisu da ne moram prati ruke. aha, mos mislit.

ima ih jos takvih. Kod mene dva komada.
Najveci vlasnik pimpeka si ga, fala Bogu, sam drzi. :kima

Ajde moram priznati da ne zapisaju nista, ali si i ne obrisu pimpeke pa imaju kapljice po gacama sto mi i nije toliko bitno.
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la Krida » 22 tra 2010, 18:39

moj stariji je piškio sjedećki do svoje pete godine,ustvari, kombinirao je stojećki-sjedećki na tuti, onda sam mu kupila onaj nastavak za školjku, pa kad kaka, normalno i piški, ali sam ga naučila da si drži pišu unutra, jer inače bi sve bilo popišano van školjke
mlađi više piški stojećki, sjedećki samo kad kaka :)
mlađem nekad držim pišu, pogotovo po noći kad ga dižem piškiti, a baš jučer kad smo davali urin na analizu, ja sam mu držala pišu pa me popiša dok je piškija u čašicu, ali bolje i tako jer se užasavam javnih wc-a, pogotovo bolničkih

mene sad jedino živcira kod starijeg, što kad piški vanka, onda skine sve do kolina i hlače i mudante, nikako ga naučiti da spusti samo dio di je pišo i njega izvadi i piški :roll
Krida
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la yra » 23 tra 2010, 14:27

Moji obojica mokre kombinirano :lol ...
3.12.2003.
20.5.2007.
29.9.2009.
http://il.youtube.com/watch?v=Rr39eyEVWr0
yra
Asimilirana