Koliko vidim oko nas, financije su te koje jako često djecu, a kasnije i mlade ljude vežu uz roditelje.
Ja nemam ništa protiv dok je to vrijeme školovanja i studiranja i ne bi išla toliko daleko da ih tjeram nekud dalje na studij ili srednju školu, ako to ne žele. No isto tako ne planiram da mi kuća postane hotel kasnije.
Hoće-neće moje cure će morati (ako će željeti studirati) na studij u drugi grad što i nije loše s jedne strane no udar na budžet je velik i ima roditelja koji to ne mogu financijski izgurati pa i to bude stavka zbog koje se dijete dalje ne školuje. Stoga život u velikom gradu s roditeljima djeci pruža barem neku šansu da završe studij.
Ja sam otišla na studij u dr. grad, vratila se nakon faksa doma(dobila odmah posao u rodnom gradu) i živjela doma još neko vrijeme cc 2 g, (u hotelu mama i baš mi je bilo lijepo

)dok se nisam udala. Moja seka isto tak.
Kako će cure?

. Mi ćemo biti podrška, ne planiram ih tjerati nekak mi je to ružno, ali u hotelu sigurno neće biti ni ako ostanu ni ako odsele, na kraju krajeva ja ću raditi još ohoho.
Mi živimo odvojeno i one tako odrastaju i stvarno vjerujem da će i one težiti tome, djeca koja u roditeljskom domu vide da su roditelji nametnici često i sama takvom postanu.
Znači ako vide da se svaki ručak jede kod bake, ako se veš pere kod bake,...preslikat će takvo ponašanje, bit će im normalno i očekivat će to i sami.
Stoga ako sad to ne radite radit ćete ko baka i deda.