saptacica je napisao/la:Ne, ovaj topic si ti otvorila prvim postom koji je apsolutno razdvajajući. Niti je bilo vjeronauka u vrtiću, nego si ti tražila školu u kojoj neće biti vjeronauka, pa samim time ni pripadnika ikakve vjere koji bi tvome djetetu mogle reći išta što nije u skladu sa tvojim poimanjem. Slijedeći post, oduševljenje ateističkom školom. To je tvoj način spajanja? U državi sa ohoho katolika naročito?
Možeš sad reći da sam ko Sanika, ali samo sam kliknula prvu stranicu, jer si napisala da si otvorila topic zbog tog i tog, pa prva dva posta su ovakva, dalje nisam ni čitala.
potpisujem
tanja bb
Ma na satu vjeronauka. Ispisala ga je s vjeronauka.
zašto ga je upisivala ako ne želi znati na kat vj. što kat cr govori
Nemam pojma o čemu ti govoriš. Ja sam išla u školu u kojoj nije bilo vjeronauka ali je zato bilo pripadnika svih mogućih vjera. Najbolja prijateljica mi je bila Jehovin svjedok. I svi vjernici su svoje vjerske obveze rješavali tamo gdje im je i bilo mjesto - u vjerskim ustanovama.
zato jer ih je malo
i jer nemaju kadra
i jer im je lakše 100 ljudi jednom tjedno smjestiti negdje
nego njih tisuće

osnivanje katoličkih škola se ne kosi sa načelom sekularizma. al križ u državnoj školi se itekako s time kosi.
da će biti vjeronauka u školama

), da idem sretna kroz taj zivot, da svasta naucim, da ne stetim drugima. Sta je poslije smrti me ne zanima.