Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.
Odgovori

Re: ostanak na moru sa didom i bakom - dilema

07 kol 2006, 17:48

Ja sam Reu ostavila kod moje mame i MM (živimo u istoj kući) ovo proliće, a ja i Sara 5 dana bile u ZG. Istina da mi je bilo grozno kad sam odlazila, ali meni je pomoglo psihički puno. Nemjerljivo. I ponovit ću to opet za misec dana, prije nego počnem raditi, jer smatram da je opuštena mama najsritnije rješenje za svoje dijete, ma koliko staro ono bilo. Ništa se njima dogoditi neće, to je samo problem u našim glavama. <
><
> <
><i></i>

07 kol 2006, 19:34

kad smo kod teme, prije sat vremena su mm i noa sletili u split. mm se varaća, a dijete ode trajektom za šoltu s bakom i didom.<
>osim što sam trenutno jadna, umirala sam skupljajući njegove stvari po stanu. <
>a kad pan (naš pas) zalaje u dvorištu, svaki put se zapitam hoće li mi probuditi dijete.<
>dijete je u do
im rukama, a meni je očito potreban odmor... <
><i></i>

07 kol 2006, 19:39

Ma, joj, Kremo... on ti je ko metak, a ti se sredi. Iskoristi ovo vrime da na sebi poradis. Ajde noge depiliraj. <
><
><
>Edit by D32: RL ime članice <
><i>Edited by: Daniela32  at: 8/8/06 7:20<
></i>

08 kol 2006, 09:41

Uzivaj,draga...budem i ja ovu zimu probala pa kud puklo <i></i>

08 kol 2006, 09:44

noge izdepilirala <
>a dijete se jutros u 8 već kupalo u moru <
>ovdje bi sjedio u kišnom i prohladnom zagrebu. <
><i></i>

08 kol 2006, 10:25

Quote:ovdje bi sjedio u kišnom i prohladnom zagrebu<
><
>do
o ti ide... samo tako razmišljaj... <i></i>

08 kol 2006, 15:00

Ne laži da si se izdepilirala. Svašta se priča... A nokti? Mislim, možda se u Zagrebu nose zimske postole, ali kod nas se i dalje nose sandale, pa te lipo molim da se urediš prije nego dođeš na odmor. <
><
>Bravo za Nou! Da se i on od vas odmori malo... <
><i></i>
Odgovori