Postao/la SandraSM » 18 kol 2005, 18:51
Mogu potpisati sve sto si rekla, ima 19 meseci i od nedavno je nemoguc . Ne tucemo ga i ne vicemo na njega (previse ga volimo, a i dugo smo ga cekali ), ali je jako tesko za izdrzati, kad juri okolo i ne dozvoljava da mu skinem pokakanu pelenu (to je najnovija "moda") .<
><
>Sa hranom smo jedan dan jede, dva ne i ja kuvam po dva jela za rucak da imam alternativu ako nesto nikako nece. Glavna fora je SAM, sve ce on sam, pa se presvlacimo sto puta na dan kad se ispoliva ili prospe, naravno i za presvlacenje ga jurim okolo, a on bezi i izvija se kad ga stignem.<
><
>Spavanje preko dana nam ide jako tesko, ili zaspi pa spava tri sata ili ne zaspi uopste, ali njemu se ne spava ni uvece, moze se igrati do 12, a mi padamo od umora. Jos kad mi MM kaze pa on bi trebao vise spavati, dodje mi da svisnem od muke .<
><
>Do 15 meseci normalno je isao na nosu i bio suv po 3-4 dana, sad ako uhvatim ujutru da hoce, sve ostalo nece .<
><
>I nemiran je kao zvrk, penje se na nemoguce stvari, a
z je i necujan, stalno strepim da ce pasti i tacno zna sta ne sme, pa to radi ne bi li nas izazivao, valjda testiranje granica . <
><
>On mi pomaze da stavim ves u masinu i da ga izvadim, jako voli da usisava, pa to radimo zajedno, pomaze mi kad slazem ves u orman, slazemo i vadimo sudove iz masine za sudje, ali pazim kao kobac na nozeve i lomljive stvari, isto ne kuvamo i ne peglamo zajedno (suvise riskantno) - tako da idemo malo manje peglani, jer kad on zaspi mi se samo strovalimo u krevet. Kuca mi je katastrofa u odnosu na to kakva je bila i to mi malo teze pada , ali njega ipak volim vise, bice opet sve na svom mestu kad malo poraste .<
><
> Stefan<
><i></i>