Sada je: 12 kol 2026, 18:38.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

ocito ga to uopce ne zbunjuje ili mu jos sve nije najjasnije

Mislim da mu treba iznjeti obe teorije, a djete će si odabrati onu koja mu je taj čas prihvatljiva.
Inače kad sam ja našem ( 8.god. ) pokušala objasniti nešto vezano za postanak svijeta rekao je da netko ne govori istinu ili ja ili njegova vjeroučiteljica!!!

neki dan me opet pitala ako je bog u svemiru gdje je on onda točno, jel sjedi na nekoj planeti ili lebdi između, jel ga astronauti sretnu, zakaj ga ne sretnu, jel on onda bog i svemircima i ostalim planetima

, prijateljica s kojom sam jučer razgovarala na tu temu je znanstvenica, fizičar, a njen muž je znanstvenik, kemičar. Otprilike je tako tekao i naš razgovor. I završio na pivi

mamaiAM je napisao/la: Kako da pomirim i uskladim ova dva "svijeta" - Bibliju i današnju znanost? I to u glavi sedmogodišnjeg djeteta.

steta sto je uciteljska struka u nas tako podcjenjena, pa medju ucitelje uglavnom idu losiji đaci.. stvarno steta...
Ddabilly je napisao/la:steta sto je uciteljska struka u nas tako podcjenjena, pa medju ucitelje uglavnom idu losiji đaci.. stvarno steta...
ova ti je baš ružna,bezveze i neistinita.
inače sam dio tvog posta mislila pohvalit.

i tu smo prekinuli jer smo vidjeli lijepi veliki motor

pitaj Nedu3kids, znam da je imala odlican odgovor za pitanje mog malca o Kainu i Abelu.

Tu doista nemam pojma što bih odgovorila.

, nisam ja to ni uzela ko nešto negativno, nego sam se zamislila nad time što si mi rekla. Pa sam se pitala koliko je u njenom životu dosad postojao Bog i na koji način. Jer mislim da si pogodila u samu srž. Mislim da se to sad promijenilo. Naime, vidjela sam da joj je to sad prvi susret s Bogom koji nije samo dobar i milosrdan i njen čuvar.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.