03 ožu 2008, 22:36
04 ožu 2008, 00:19
04 ožu 2008, 00:52
emina1 je napisao/la:nije zainteresovan da bi čuvao našu curicu. kad ga zamolim da je pričuva da napravim ručak ili da nešto uradim u kući, uvijek se buni i kaže da je umoran ili da mu je dosadila ili da je ne može slušati kako plače ,kažem mu da mi mora pomagati al on jednostavno to ne radi. on voli našu curu al kaže da on ljubav iskazuje na drugi način a ne da bi se igro s njom. to se dešava i vikendom kad je slobodan.
04 ožu 2008, 09:47
04 ožu 2008, 09:54
04 ožu 2008, 10:00
04 ožu 2008, 10:01
04 ožu 2008, 10:27
04 ožu 2008, 10:42
04 ožu 2008, 10:46
emina1 je napisao/la:ćao mamice.
pošto vjerovatno imate i vi slična iskustva molila bi vas za pomoć.
ja i moj suprug u braku smo već 3 god. uzeli smo se iz ljubavi. nakon 2 god odlučili smo da imamo dijete i posrećilo nam se odmah.dobili smo lijepu i zdravu curicu. suprug radi u jednoj banci kao kreditni službenik.on uopšte nije zainteresovan da bi čuvao našu curicu. kad ga zamolim da je pričuva da napravim ručak ili da nešto uradim u kući, uvijek se buni i nešto mu nije pravo. on se igra 5 min al više neće kaže da je umoran ili da mu je dosadila ili da je ne može slušati kako plače , nadje se u poslu da mora nešto uraditi. i tako ja se nerviram i kažem mu da mi mora pomagati al on jednostavno to ne radi. on voli našu curu al kaže da on ljubav iskazuje na drugi način a ne da bi se igro s njom. ja ga razumim kad dodj s posla pa je umoran al to se dešava i vikendom kad je slobodan. a znate kako je kad si sam sa bebom od 3 mjeseca koliko posla ima u kući i oko ručka.
04 ožu 2008, 11:21
04 ožu 2008, 12:29
04 ožu 2008, 12:45
04 ožu 2008, 13:00
04 ožu 2008, 13:04
HoneyB je napisao/la:Krenula bih od sebe i svog odnosa s mužem. I zapitala se je li sve baš bilo tako idealno i tako obostrano željeno. I je li mm bio od samog trena kad si začela uključen ili isključen?Možda si previše toga u trudnoći progurala sama i u sebi, da ga ne opterećuješ, a on se osjećao kao da je ostavljen po strani, i prepustio sve tebi. A sada je ispalo da mu je tako i lakše...
Tvoj se život promjenio i obogatio dolaskom djeteta,a njegov?
Možda je samo izgubio tebe, a dobio malu smetalicu. Doduše slatku i dragu, ali stranu i nepoznatu.
Otvorenim razgovorom i ponovnim uspostavljanjem bliskosti, može se svašta promijeniti, posveti mu malo vremena, dok beba spava, ili jednostavno nemoj pospremati (može koji put biti i malo razbacano), nemoj skuhati ručak, naruči pizzu, budi sa svojim mužem, a onda budite zajedno sa bebom, igrajte se svi troje, pokaži mu što beba voli, budi i ti prisutna, nemoj ga ostavljati " da ti malo pričuva bebu "dok ti obavljaš što već trebaš,ostavi kućanske poslove malo po strani i uživajte zajedno u svom djetetu.
Pokaži mu što propušta.
04 ožu 2008, 13:31
doly je napisao/la: i jos bi dodala, uskrati mu sex...
04 ožu 2008, 13:49
watani je napisao/la:doly je napisao/la: i jos bi dodala, uskrati mu sex...
ovo nikako!
to je ucjena, koja moze dovesti do jos losijih idnosa u buducnosti.
04 ožu 2008, 13:54
04 ožu 2008, 15:13
mamashnita od noje je napisao/la:svejedno je ucjena, diskretna ili indiskretna, svejedno.
i sigurno nije nacin, ni rjesenje.
otvoreni razgovor je jedino sto moze rijesiti problem.
a manipulacija seksom za mene je ponizavajuca.
04 ožu 2008, 15:14
04 ožu 2008, 20:57
04 ožu 2008, 22:20
04 ožu 2008, 22:48
05 ožu 2008, 00:38
05 ožu 2008, 01:04
05 ožu 2008, 08:20
ja mislim da me moj muž više ne voli i da mu ja samo predstavljam problem a to me puno boli i jednostavno boli.

05 ožu 2008, 10:54
emina
onda vas problem ide puno dalje od njegova neukljucivanja u odgoj djeteta. prvo trebate rijesiti primarni problem. nadam se da cete naci dovoljno snage i mudrosti.
05 ožu 2008, 14:31
za sve postoji rijesenje.
06 ožu 2008, 11:41
06 ožu 2008, 21:49
- nazalost, meni se cini da vas problem nije samo to malo, slatko bice koje vas sada sigurno treba oboje. Malo si nam napisala o tome kakav je tvoj suprug (osim u odnosu prema djevojcici), kakav je vas odnos bio prije bebacice - sve to moze utjecati na ovakvo ponasanje. Ima nas svakakvih - suprugu svakako trebas pokazati da ga trebas i ti, ali i beba, u pocetku prvenstveno razgovorom, ali onim pravim, otvorenim, tocno ovako kako si to tu napisala. Direktno. Ako te doista voli - nastojat ce promijeniti svoje ponasanje, barem bi tako trebalo biti. Neke muskarce treba potaknuti da se pocnu ponasati kao tate, jer to ne znaju. Nekima treba objasniti da nije samo mama ta koja se brine o tom malom bicu. Nekima je to urodjeno. Nekima se da, nekima ne. Mislim, zvuci strasno, ali u svojoj blizini imam raznoraznih slucajeva na tu temu. Znam tate kojima se nije dalo nista, jer su ih tako ucili njihovi roditelji, nazalost, prvenstveno mame - malo dijete, majcina briga
. Neki su razmisljali o obitelji i obozavali djecu, ali ih je situacija ipak zatekla kad su dobili svoje vlastito. Roditeljstvo se uci i ta je odgovornost na jednome i drugome. Necu se spustati na razinu pubertetskoga razmisljanja da se uskracivanjem necega, nesto dobiva, uz duzno postovanje prema svima - to otprilike zvuci kao ova prica - ako nekoga zelis kazniti, s druge strane nastaje strah, a ne postovanje ili povjerenje, zar ne? Dijete je tu, fizicki je prisutno i treba vas oboje. S druge pak strane, znam mame koje su na pocetku majcinstva, zabrijale na temu da samo one i samo one, nazalost znaju najbolje. I napravile su nesto sto ce imati dalekosezne posljedice, jedna od tih je i iskljucivanje oca, namjerno ili nenamjerno, jer su one naprosto u svemu bile bolje. Osobno, prvo bih razgovarala da vidim tocno o cemu se radi - jel on ne zna, ili mu se doista ne da. Ako ne zna, ti ces ga potaknuti ili nauciti sto sve moze i treba napraviti. Ako je ovo drugo, za to rjesenje, nazalost ne znam.