Evo naš primjer od jučer.
Dodjem s posla ,dovedem i Klaru ,malu su ranije pokupile bake,poručamo i velim da pošto je sunce da idemo malo van u šetnju.mala odmah viče van -van i već se obuva
,a Klara da ne ide ak joj nebum nekaj kupila.Ma nemoj Pa pitam "Baš sama????"jer može otići i dolje baki no ona veli da hoće biti baš sama.
Malo sam vagala ,vjerojatno ne bi ni otišla da mala nije već poludila na vratima
no ostavila sam ju. Doma samu. Zabranila sam joj da izlazi na balkone i terasu ,mada inače ide kad sam doma jer su ograđeni i ne smije u kuhinju.Znači kupaona pišanje il kakanje i njena soba i dnevna soba,spavaća ju ionak ne zanima.
I naravno zamolila sam sveki u prizemlju da ju diskretno ode pogledati ,tim više što se MM trebao vratiti s posla za kojih pol sata.
Sve u svemu prošlo super ,veli sveki da se tak lijepo igrala u sobi ,pričala s bebama....da ju nije ni čula kad je došla gore.
I sad kaj ona sa 5 g i 4 mjeseca nije premala za ostati sama?

,mogla me da je gledala vidjeti s prozora ,u šetnju smo otišle kad je MM došao doma i kad se milostiva odlučila izvući iz istog.
.
a ona zna sve zabrane, isto smije samo na wc i nista drugo, ne smije se javljati ako netko zvoni, vrata isto ne zakljucavam da moze van ako bi sluuucajno zatrebalo... no, N ne bih nikako ostavila samoga, a niti u kombinaciji da ostanu zajedno, pa makar na 3 minute