mi smo sa starijom išli kod severice od 4,5 godine. kod nas je uz darovitost bio veliki problem add. no tanja i julija su 3 godine radile sa njom i sa nama pa je bilo malo lakše u školi iako čupavo. školska psihologica je nastavila raditi sa njom. žena je mrak. danas moje čudo nema neke briljantne akademske dosege i već mi je zlo od opaski u imeniku. sad ide u 8. razred, promijenili smo školu i žao mi je što nismo prije. no, njoj to i nije posebno važno, obzirom da se našla u atletici u kojoj je izimno uspješna. nekak bumo dogurali do kineziološkog valda.. to je njezina želja. ona bu trenerica i kvit
spomenuta školska psihologica je
[u] prije dvije godine dobila zeleno svjetlo od ministarstva za ozbiljniji rad sa darovitima[/u]. pa je tako i mlađu istestirala na kraju 3. i radila u grupici od njih 9 bistrića cijeli 4. razred. no, kako smo promijenili školu, sada toga više nema.

malička nema nikakvih posebnih problema, osim potrebe za savršenstvom i ispravljanjem netočnih navoda. socijalno i emocionalno je, za divno čudo, super

za razliku od sestre, njoj je okej imati super ocjene. ne planiram nikaj 'dirati' za sada. ona zadovoljna, mi zadovoljni. nema pojma kaj bi sa sobom, sve joj je super. vidićemo za kaj bu se zagrijala. za sad je ko matična stanica