Volvo je napisao/la:
Prve 3 su najvažnije ... ali da tu staje formiranje osobe, bilo bi
Pa ko je to reka?
Sada je: 23 tra 2026, 02:07.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
Volvo je napisao/la:
Prve 3 su najvažnije ... ali da tu staje formiranje osobe, bilo bi

iz kojeg god to razloga bilo. Tu se razmjenjuju iskustva i mišljenja, ako ikoje nekome dobro dođe, super, makar i biti saslušan, ako nekom neko smeta ili nije logično, zaobiđe se
Meni sad tantrumi u terrible 2 fazi kao ni odvikavanje od pelena nisu bliski pa ih ni ne čitam više, ne sjećam se detalja (sad su sjećanja već romansirana i ne jako korisna, osim kao utjeha u stilu proći će)
) i dapače, ne smeta me to 

umjesto da budeš sretna što imaš lakoodgojivo dijete/ djecu i što ste svi skupa našli dobar i učinkovit način obiteljsko-odgojnog funkcioniranja, ti se ljutiš i pjeniš zbog toga?

I onda tražiš drugi način, treći, peti....

black_lady je napisao/la:Meni ti je ovo novost, u mom kraju se djeca dijele na neodgojene i odgojene, nikad niko nije spominjao lako i teško odgojive
I još jedna stvar koju sam na ovom forumu primijetila, ako se ne prikloniš većini onda se pjeniš, i svakako nepotrebno
i stvarno,al stvarno pubertet donese neke druge stvari,metode i slicno

O TOME ja govorim. Ne od10-godišnjacima, pubertet je teška stvar, to znam čak i ja koja još nemam toliku djecu.
valjda da bi se tako lakše opravdalo svoje greške

danni je napisao/la:ja šizim s mojim inertnim, nezainteresiranim, u oblacima, i još + zaljubljenim 9-ogodišnjakom
..... 

Šteta, jer bila je zanimljiva dok je trajala (tema iz naslova). Molim nekog da mi javi ako se vrati na to. Ili MD, predlažem da odemo na topik o srednjoškolcima i objašnjavamo im... sve o o srednoškolcima 

ronin je napisao/la:ja mislim da si ti htjela čuti pitanje kako si teškoodgojivo dijete uspjela pretvoriti u lakoodgojivo![]()
al ne ide to tak.
to govorim iz pozicije nekog tko ima jedno i drugo.
tako i ja 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.