Zanimaju me iskustva zaposlenih mama s više od dvoje djece. Kako vam izgledaju dani, tko čisti, kuha, u kolikom prostoru živite – da li ima svatko svoju sobu, koja je razlika među djecom???
Ja sam naime mama dvoje pačića (3,5 i 1 god) i počela sam raditi prije par mjeseci. Oni se jako vole, zdravi su i predivni!!
Posao mi je super, plaća odlična za današnje prilike, baka servis imamo dva komada i zadovoljni smo njihovom uslugom
Sve je za 5, jedino je meni nekako premalo vremena nakon posla za sve što bi htjela tj. mislim da bi trebala. Zima je, pa i taj mrak koji rano padne ne doprinosi osjećaju da imam vremena. MM je super, sudjeluje u odgoju i kućanstvu koliko god može, jedino se ljuti na mene u zadnje vrijeme jer stalno nešto radim, spremam, kuham. Skoro pa ispada da si stvaram posao gdje ga nema. A što ću kad volim da jedemo zdravo i ne volim da mi se djeca igraju u prašini!? Onaj mali crvić zbog kojeg pišem ovo je što mi je broj tri uvijek nekako bio divan kad se dođe do broja djece. Ne zbog broja naravno, nego jednostavno volim veliku obitelj i mislim da bih voljela imati još jednu bebu jednog dana (za godinu, dvije, tri – mlada sam relativno). Ostajanje doma kao „full time mom“ ne dolazi u obzir, jednostavno nisam taj tip. Zanima me da li je izvedivo imati troje i raditi? Imajte na umu da tuširanje, pranje kose i rezanje noktiju već sada računam kao vrijeme za sebe

. Ako ima, na posao.

Moje starije bi se sigurno radovale.