Bio je nedavno topic, ali o kombiniranim, perilica-sušilica uređajima, a samo o sušilicama je bilo nešto ali u arhivi, prije dosta vremena.
Svašta sam se naslušala o sušilicama, te neke jako gužvaju, neke sve stisnu, neke smrde...čudesa.
Pa bi ja molila koji bi to model bio najnajbolji, ne mora biti best buy, može jednostavno biti the best
jer mi je za te velike stvari draže dati više novaca pa da budu kako bog zapovijeda...Napominjem da imamo malu kupaonicu, bez prozora, znači da ona jedna vrsta ne dolazi u obzir (odzračna ili tako nešto)!? nego samo kondezacijska!? Ili sam nešto pobrkala. I morala bi ići na vešmašinu, to koliko sam skužila nije problem...

, odlična je i besprijekorno radi već četiri godine skoro svaki dan. Kondenzacijska je. Što se učinkovitosti tiče, mislim da nema razlike između ventilacijske i kondenzacijske, koliko znam ventilacijske su jeftinije zbog jeftinije tehnologije rada no može ih koristiti samo onaj tko ima odrzračnik tamo gdje je stavlja. Kondenzacijske mogu bilo gdje, pa i u ormar.
, jel bi to bilo ovako nešto?

Obozavam ju!
doooobar!