u zg-u postoji VS dučan, al imam osjećaj da za to malo ljudi zna. bila sam jednom (prošlo ljeto) i roba je čini mi se dosta nazadna, hoću reći kao da prodaju neke lanjske ostatke.
VS nema ducane izvan USA. Ovo u Zg-u nije ni sjena VS ducana. Kupujem, ali kao i MD narucujem na americku adresu. Jednostavno: registriras se i voila! Ako zasteka, pitaj ovdje . Rado cu ti pomoci.
Kupovala sam na adresu ovdje, platila amexom. Postarinu sam platila 30$, carinu nisam nikad platila. Treba paziti jedino na velicine jer je dosta vece u odnosu na nase. Doduse, kupovala sam samo donji ves i badice, odjecu nisam pa neznam kakve su velicine, ali namjeravam uskoro provjeriti
E da, paket mi obicno stigne za 10 dana kaj je po meni prilicno brzo.
Inace nosim grudnjak 80B, njihov pamucni, nepodlozeni sa zicom mi je 38C i dobar mi je, ali onak sa krutim kosaricama isti broj je malo je reci oooogroman, mislim da bi po nasim veliconama to bila vjerojatno E kosarica. Badice npr. Liscine nosim br.40, njihove sam uzimala M i taman su mi, ali to nije M koji bi bio ta velicina da ga kupujem ovdje.
No dobro. Imas tamo size chart na njihovim stranicama i po tom size chartu su meni njihovi grudnjaci mali (dakle uzela metar, izmerila opseg ledja ispod grudiju, pa oko grudiju za velicinu kosarice, i grudnjak je mali).