Sada je: 05 kol 2026, 15:52.

handsfree portafon

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

handsfree portafon

PostPostao/la Adorabla » 02 vel 2010, 11:08

Ima u Zgbu-u ali meni to puno skupo a neprakticno i lose. Najjeftinije sto smo nasli je 4000 kuna za neki spejs šatl koji ne zvoni nego svira ko novogodisnji koncert.
Mi bismo htjeli da je handsfree odnosno da nema slusalicu. Mislim da bih bez problema mogli uzeti i cb (ne vidim tu neki problem) samo da je dizajn koliko toliko normalan, odnosno da ne moram nabiti drvenu kutiju u dvjesto boja. I da ima normalna zvona po sistemu din-don ili cin cin. Ne treba mi vise.
Ono sve sto smo nasli je jezivo skupo, sa hrpom dodataka i sa zvukovima zvona od Betovenove 9.te do Mozartovog rekvijema ili đingl belsa :roll Jel ima nesto simple?
Adorabla
Medena

Re: handsfree portafon

PostPostao/la Rimaithor » 02 vel 2010, 11:14

Ima, nagovoris sve susjede da treba promjeniti portafone, pa platiš iz pričuve :lol
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Adorabla » 02 vel 2010, 11:29

:ne ne ide.
Sama sam u tome; i blagajna mi je sama :mrgreen
Adorabla
Medena

PostPostao/la palunkica » 02 vel 2010, 11:38

MI smo prije cca 3 godine ugrađivali portafon, naš je malo kompliciraniji, povezan s električnim dvorišnim vratima, no od svih ponuda koje smo našli nisam vidjela niti jedan bez slušalice.

Kod nas je zvuk tak tak, neki duboki, srednje iritantan, vidjela sam i gorih.

Firma je GENWAY, evi web pa pogledaj http://www.mp-elektronika.hr/html/portafoni_genway.htm

Sad sam i ja pogledala, jedino što je handsfree je video portafon :dunno
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la Strudla » 02 vel 2010, 12:02

Ej,mi smo nasli bez slusalice.Jedino sto ne znam gdje,bili su veliki radovi,pa je to bio zadatak gospona Struje.Znam samo da takvi imaju i s kamerom,mi imamo bez.Ima tri vrste zvona,dva su orgulje,jedno je obicno din don.Na njima pise REV.Bar mislim,cudnim slovima pise.
Ako ikad dodjem do gospona,pitam ga,jer nije zavrsio jos sve,tako da ce morati doci.
P 18.11.'06.
T 28.9.'09
Strudla
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Adorabla » 02 vel 2010, 12:06

Palunkica, hvala, taj sam vidjela. Cijena mu je 3099 valjda (nisam otisla jos tamo u trgovinu da isprobam zvona, ali vec vidim da ce biti koncertna izvedba :mrgreen )
Mi i hocemo video portafon.
Strudla, molim te pitaj :zivili
Adorabla
Medena

PostPostao/la palunkica » 02 vel 2010, 12:11

OK, ja sam si u tvom postu i mislila kaj je to sad cb :conf :conf I zaključila da ti misliš na radio stanicu (CB jelte :lol :lol ). A ti tražiš video portafon :lol

Mi imamo obični portafon, nisam htjela video. Odi si pogledati ovog, ako su zvukovi slični mojem mogu proći. Nije Beethoven niti fanfare :gace
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.