Sada je: 06 kol 2026, 18:38.

Autosjedalica - navlaka

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Autosjedalica - navlaka

PostPostao/la Tinica » 19 srp 2010, 10:05

Curke gdje u Zagrebu ima za kupiti navlake za autosjedalice? Naime, mi imamo Romerovu ali sad sam mislila Frana staviti samo u booster no počela je van izlaziti neka vuna pa sam mislila to sve fino "zakamuflirati" :lol samo neznam kako :dunno
Puno hvala :kiss
slika
slika
Tinica
Sveta krava

Re: Autosjedalica - navlaka

PostPostao/la TmamaKiN2 » 19 srp 2010, 14:44

:shock vuna kazes? kaj se to rasilo ili? ako je to neki no name booster i nije kostao puno ja bih kupila drugi. bojim se da bas neces naci presvlake za booster. ja sam se namucila dok sam uopce dobila odgovor gdje bih mogla kupiti originalne navlake (ne one frotiraste) za maxi cosi kad je K pukla. enivej, u TL kao mogu naruciti ali nije garancija da ce ikad doci :ne :angry a u baby media shopu su mi rekli da dodjem kod njih pogledati kojih dezena ima pa bi narucili. na kraju se nisam odlucila, kupila onu frotirastu preko originalne i evo, tako se vozi vec dvije godine :dunno ja koja inace znam piliti i na kraju ipak ispiliti odustala sam, ne da mi se :dunno
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.