Sada je: 08 kol 2026, 09:00.

Boja stropa u dnevnoj sobi

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Boja stropa u dnevnoj sobi

PostPostao/la Dory » 20 pro 2010, 18:31

U dnevnoj sobi koja mi je spojena s kuhinjom imam prsnice (potkrovni stan) i strop boje trešnje...odlučila sam da to moramo zatvoriti jer se oko tih prsnica stalno radi paučina i stalno moram čistiti i ....fućkaš estetiku hoću da mi je funkcionalno...
E - ja sam htjela klasični bijeli strop - knauf sistem...ali mm je stolar i NEĆE...on hoće drvo i već je pripremio daske s kojim će strop podaskati...sve je spremno, meni je ostalo da izaberem boju..drvo se lakira, strop mi je jako teško čistiti i prati pa to isključuje bijelu i žutu boju radi muha i ostalih kućnih ljubimaca koji šeću stropom i rade nered....
Zidovi su mi trenutno sivo-srebrni u kombinaciji s crvenom(kosine ispod prozora)....
Ima li itko ideju za boju stropa koja bi koliko toliko bila uklopljiva s većinom boja koje su moguće za zidove???
Gdje god gledam ili je bijelo ili je drvo - znači boja drveta, a ja bih to rado izbjegla jer mi boja drva zatamnjuje prostor.....help...moram brzo odlučiti:))))))
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Boja stropa u dnevnoj sobi

PostPostao/la mare10 » 20 pro 2010, 19:28

Jako teško to sve zamisliti bez neke fotke :dunno Fotkaj pa će biti lakše dati prijedlog :mah
''Za odgojiti dijete, treba cijelo selo.''
mare10
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Boja stropa u dnevnoj sobi

PostPostao/la Dory » 20 pro 2010, 19:44

Pokušat ću staviti slikice.......ak ne stignem danas - onda ujutro....
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.