Je li netko od vas slao djecu, kako im je bilo?
Sada je: 10 kol 2026, 12:08.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Nakon četvrtog osnovne, u Rogaču, i bilo je skroz okej. Bio je dio njih i u Nečujmu, tamo smo išli na izlet, isto okej. Hrana je bila dobra, animatori zabavni, bungalovi sasvim pristojni. Išla sam apsolutno solo jer nitko iz moje škole nije išao. I dan danas se čujem s par cura s kojima sam bila tamo. Eto jedno staro, ali pozitivno iskustvo. Mislim da je to dobro za osamostaljivanje. Ja sam čak i bila bolesna par dana tamo i fino su se brinuli za mene. Godinu kasnije smo išli u Pulu, isto s Euroclubom, smještaj je bio po sobama, nisu bili bungalovi i isto je bilo ok. Jedino je plaža bila ne baš prikladna za djecu, visoke stijene i kamenje, pa se većina kupala u bazenu.

tobožnji tečaj stranog jezika (engleski) - niš koristi. ona je isla s 3 frendice pa im je bilo ok glede zabave, ne znam kako bi bilo da je isla sama. vratila se ziva i zdrava, nije izgorila na suncu, nije bila gladna - tako da te najosnovnije stvari zadovoljavaju.
ali bih volila da se fino provede, ide s par prijateljica iz razreda. Njima je to fora jer mi ne idemo na ljetovanja, ljetujemo doma 
)na dva tjedna -prvi tjedan engleski(imali su native speaker) i drugi tjedan su izabrale spy academy i to je bilo super.Mi smo ih dosli pokupiti predzadnji dan(i malo skicnuli situaciju)-o djeci se jako dobro brinu,zabave ima napretek,plaza je uredna(sljunkovita i poplocana),a u vodi imaju one napuhane "zerzevate",hrana je za prezivit(isle bi pjeske preko brda do najblizeg supermarketa uz dopustenje i u grupi naravno).Smjestaj je u bungalovima,po njih 6 i super je sto postanu svjesne komoditeta koji imaju doma
,njoj i rodici su prvi dan "popalili" kupaci sa konopca(ali jednoj gornji,drugoj donji dio) vjerojatno je to bilo dokazivanje moci starijih curica-ali opet dobro jer su odmah na pocetku "shvatile" situaciju.U svakom slucaju na kraju je bila zadovoljna i bilo je to jedno totalno novo i pozitivno iskustvo 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.