Sada je: 08 kol 2026, 01:31.

Tko se kuži u struju, adaptere...?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Tko se kuži u struju, adaptere...?

PostPostao/la Snjeskaa » 11 srp 2012, 14:07

Trebam pomoć, moliim vas :)

Danas sam dobila robota za usisavanje :good: i bila bih presretna kada bi on zaista i radio :protest:
Dobila sam ga iz Amerike, napravljen je za njihovo trziste i njihovu struju.
Dobila sam ja i adapter, neki univerzalni, i punila svog robota 15.-tak minuta, isprobala ga, oduševila se i sad se on više neće da puni.

Trazila sam na netu i izgleda da mu treba original Roomba adapter ali njega ne mogu nigdje naći (niti znam točno šta tražim).

Ne kužim se niti malo u vate, wolte a bogme ni u ampere.
Pronašla sam nešto pa me zanima je li to ono što trebam, hoće li mi robot riknuti ako ga skopčam na struju preko ovoga?

http://www.batteryupgrade.com/shopBrows ... d/80550906[/img]
slika
Snjeskaa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Tko se kuži u struju, adaptere...?

PostPostao/la Lena » 11 srp 2012, 15:36

ukoliko ti je roomba jedna od ovih modela na popisu ovog adaptera, onda će ti raditi. inače trebaš pretvarač 110V u 220V i to uštekati pred ovaj koji si dobila s roombom jer je taj napravljen za 110V.
osim ako ti ovaj adapter kojeg si dobila nije bio krivo namješten pa sad više neće puniti jer je spržen. :znoj
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

Re: Tko se kuži u struju, adaptere...?

PostPostao/la Snjeskaa » 11 srp 2012, 17:47

Lena je napisao/la:ukoliko ti je roomba jedna od ovih modela na popisu ovog adaptera, onda će ti raditi. inače trebaš pretvarač 110V u 220V i to uštekati pred ovaj koji si dobila s roombom jer je taj napravljen za 110V.
osim ako ti ovaj adapter kojeg si dobila nije bio krivo namješten pa sad više neće puniti jer je spržen. :znoj

Nije spržen, imam dva pretvarača 110 u 220V.
Spojila sam sve uredno, malo je punio i više neće.

Našla sam negdje da rumba prepozna univerzalne pretvarače i blokira punjenje jer zahtjeva svoj pretvarač.

Znači smijem ovaj adapter sa linka uštekati? Ne bi mi to spržilo roombu?
slika
Snjeskaa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.