Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

plasticna zastita na sjedalima u autu

17 sij 2009, 16:47

znate o cemu pricam, je l' da? o onom sto objesite kao pregacu na straznji dio naslona prednjih sjedala u autu da vam klinci u AS blatnim cipelama ne zaprljaju iste.
gdje to mogu kupiti?

Re: plasticna zastita na sjedalima u autu

17 sij 2009, 17:46

ja kupila vani u toys'r'us, slicno ovome: princeze

a ima zgodan i u nasem neckermannu, evo: stol za crtanje

17 sij 2009, 21:59

stol za crtanje u autu???? :strah
je l' si mozes zamisliti na sto bi mi auto licio??? :roll:
znam da tih zastita ima vani, trenutno imamo jurica koji je kupljen vani, ali taj je vec prilicno razderan i otisla bih negdje kupiti novu.
ili ako ce se javiti neka dobra dusa koja ide van pa da mi donese? :mrgreen:

18 sij 2009, 17:25

joj meni je taj stol super, samo me brine, taj doji dio je tvrd, mora biti ako je podloga, onda je to u slucaju nedaj boze sudara zapravo opasno?!

18 sij 2009, 17:29

Slično princezama, samo crno i bezličnije kupila sam pred par godina u Moliydonu na Savskoj. Već je bačeno jer se ofucalo i raspalo i rado bih novo u istu svrhu pa ako nađeš negdje napiši.;)

18 sij 2009, 21:08

idem u molydon u dubravi pogledati , tnx! :up

25 sij 2009, 11:25

http://www.babycenter.si. ja tamo kupila već dvije. ima jefitnijih prozirnih i skupljih s aplikacijama.

05 vel 2009, 19:49

u molydonu nema :(
lena, kad ides opet u slo? :D

05 vel 2009, 22:19

Totalno off.
Otvorila link koji je Lena dala.
Skoro me herc strefio kad je Slovenka počela pričati (zvuk jako poglašan a mali tek zaspao) :lol
sori na uletu

05 vel 2009, 22:53

:lol

06 vel 2009, 15:22

Pogledaj u Metro na auto djelovima, mislim da je proizvodjac Case logic. Nije mozda to, ali imas hrpu pretinaca isto se objesi tako, držać za čašu, samo je crn.

slika

06 vel 2009, 17:14

tnx pati, nesto slicno su imali u molydonu, ali prekratka je bila, ova na slici mi se cini duzom. nije to to, ali bolje je nego nista :mah

06 vel 2009, 18:19

ja sam stavljala neke stare majice preko kad je bila frka, u ovom autu imamo više mjesta, a i plastika je s pretince nutra, a gore stolić koji se sklopi (to je bilo, nismo dodatke tražili :lol ), pa se prebriše.

Ali samo kad me ulovi žuta minuta, nažalost većinu vremena je zamazan :oops:

Off topic jučer sam ga otfurala (ljenguza) na vanjsko pranje, nije bio od ljeta :oops: A iznutra planiram za vikend :kima
Odgovori