Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Noć muzeja

26 sij 2009, 16:49

U petak je noć muzeja i mi se vec veselimo :joy

http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id=220&l=h

Re: Noć muzeja

27 sij 2009, 10:46

Potice u koje muzeje planirate ići?

27 sij 2009, 11:01

link za program: http://www.hrmud.hr/

"NOĆ MUZEJA", koju organizira Hrvatsko muzejsko društvo u suradnji sa 70-ak hrvatskih muzeja, održat će se 30. siječnja od 18 do 01 sati.
Bogati programi "Noći muzeja" bit će realizirani u muzejima i galerijama u 28 gradova: Bjelovaru, Čakovcu, Dubrovniku, Đakovu, Gornjoj Stubici, Gospiću, Karlovcu, Kastvu, Klisu, Koprivnici, Krapini, Makarskoj, Opatiji, Osijeku, Požegi, Puli, Rijeci, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Trakošćanu, Umagu, Vidu (Metković), Virovitici, Vukovaru, Zadru i Zagrebu.

Ulaz u sve muzeje je besplatan.
Prateći programi i popratni materijali besplatni su.

- HMD u suradnji sa ZET-om i ove godine osigurava besplatni prijevoz tramvajima linije Noći muzeja i mini-busevima po rasporedu priloženom u programu.

- HMD u suradnji s Udruženjem ugostitelja grada Zagreba omogućilo je produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata (do 01.00) na liniji kretanja posjetitelja zagrebačkih muzeja. Objekti će biti označeni zaštitnim znakom Noći muzeja.

27 sij 2009, 13:12

Lani nismo bili u tehnickom pa bi mozda ove godine ali on bi u planetari a za to je uvijek guzva :dunno , a prirodoslovni je uvijek u igri a ostalo cu vidjeti kaj stignemo ako stignemo :mah

27 sij 2009, 16:23

nama je školski bio otkriće i klinci su napravili slatku predstavu
u svakom slučaju moramo u MUO jer će biti izloženi radovi klinaca iz radionica (ove godine su radili kaširano voće i povrće)

27 sij 2009, 16:37

Pa, ne vjerujem da Varaždin neće sudjelovati!! :conf

28 sij 2009, 18:22

Citam programi i cini mi se interesantan Arheoloski muzej s srednjovjekovnim turnirom, to je deckima uvijek interesantno. MUO isto ima zagodne popratne aktivnosti pa mislim da cemo krenuti tim redom pa sta stignemo. :mah

28 sij 2009, 19:06

i nas mali muzej u KAstelima sudjeluje :joy

30 sij 2009, 15:28

i mi ćemo na noć muzeja :)
vjerojatno ćemo u neki Donjogradski, s tim da u MUO sigurno nećemo jer nam je presvježi :mrgreen: , nedavno smo bili na Rembrandtu i bilo nam je odlično
Odgovori