Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
28 sij 2009, 10:24
Nisam znala gdje da stavim, pa evo ovdje.
Ako je netko kupio
ovu vestu u H&M neka ju uništi.
28 sij 2009, 18:32
Strašno!Pa danas svarno više niš ne možeš kupiti a da pet puta ne provjeriš jel to sigurno po tvoje ili zdravlje tvoje djece! užasno
28 sij 2009, 18:38
Zar i HM????????????
PRESTRAŠNO!!!!!!!!
29 sij 2009, 07:52
Čini mi se užasno što se takve informacije ne šire dovoljno. Vijest u novinama je dovoljna da se spere odgovornost, a nije baš da roditelji mogu to stalno pratiti.
29 sij 2009, 09:15
zar nije HM imao isto takvu obavijest za djecju zimsku jaknu jer je na zatvaracu ili spagici za kapuljacu bio privjesak ili nesto slicno, pa se neko dijete spustajuci na tobogan zaglavio s tim privjeskom,ne znam kako je dijete zavrsilo?
29 sij 2009, 17:02
nisam shvatila, jel vesta opasna jer je vlakno bilo otrovno ili jer je mucasta pa se beba može zagušit s vlaknima?
29 sij 2009, 18:15
Mucasto
29 sij 2009, 18:42
Možda ja olako shvaćam ali meni je ovo zaista preuveličano.

Vlakno je mucasto pa dijete može progutati dlake pa se može time zadaviti. Mislim, po toj logici bi trebalo zabraniti sve majice, veste i košulje s dugmićima jer ih dijete može otkinuti i progutati pa se može zadaviti. I sve majice s kapuljačom jer kapuljača može negdje zapeti.
29 sij 2009, 20:51
barbi, potpis
04 vel 2009, 10:16
Ja sam mislila da je dio vlakana od kojih je napravljena na neki način otrovna (piše "sadrži vlakna opasna po život"). Ne kaže da je zbog mucica, to mi nema logike
04 vel 2009, 10:35
A tko bi ih znao, vijest sama po sebi bas nista ne govori.
A sad bas sumnjam da bi ju povlacili zbog mucica, mora da je ipak neki veci razlog
i sada se na ovaj nacin zele od svega ograditi
Trebalo bi naci negdje njihovu obavjest, a ovo kad novinari prime u ruke je prestrasno

.