Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Treba mi jedan teletubbies ko kruh nasušni

03 vel 2009, 12:38

dakle, ja ću poludit. dijete mi je van vremena. totalno nije mainstream. kad su svi gledali teletubbiese i kad ih je bilo svuda za kupit, nije ih obadavo ni pet posto.
onda smo mu kupili Lalu koju je šutnuo u koš s igračkama.
prije mjesec dana je imao upalu uha i odjednom je se sjetio. odonda jedu zajedno, spavaju zajedno, kupaju se zajedno (dobro, to jedva spriječimo), nosi je do vrtića, po njega u vrtić obavezno s lalom.

i zaželio si je Dipsija, a ja sam mu ga obećala za nešto. i sad ga moram nabaviti jer ako ga nemam, ispast će da lažem dijete, a u TL ih više nema :aaa

šta da radim? ne dolaze mi u obzir ebayevi i naručivanje preko neta, jer nemam baš toliko para da dajem puste eure za igračku, ali ne znam jel ih se negdje može naći.
jeste ih negdje vidjeli?
upomoć!

dodajem: ako netko ima nekog tubiesa koji nije Lala (ne razlikuje ih još uvijek) i htio bi ga prodati i u voznom je stanju, molim da se javi :klanja

Re: Treba mi jedan teletubbies ko kruh nasušni

03 vel 2009, 12:40

oj kumo.. :srca
pogledat ću jel imam kojeg, ali su ti sitni...a koji je lala po boji zaboravih...

03 vel 2009, 12:54

Lala je žuta. on ima onu koja je nekih 10-15 cm velika i plišana. ti su mi super, samo ne oni skroz mali, ti mu nisu napeti.

hvala Rony :kiss

03 vel 2009, 13:53

napisala sam ti vec, moram doma vidjeti - mislim da imamo zelenog kako god se zvao :lol , bas te velicine koju trazis.

ali, kazem, moram prvo doma doc i pronac pa ti se javim :mah

03 vel 2009, 13:55

joj, idem svijeće palit.

samo, kakav mi je dan danas, da ne bi i stan vužgala :roll:

super, Imge, javi pliz :klanja , a ja ću se nadat.

04 vel 2009, 01:44

Imam ja Dipsya, zapravo imamo sva 4 ;) slikaako ne nađeš javi se :mah

04 vel 2009, 09:01

Rima, jel to mali plišani dipsi? :klanja

04 vel 2009, 09:05

i ja nasla naseg, 17 cm, zelenog, malo je vec stariji, jadan, malo je i ocufan, zele su ga godine :znoj
ajd javi jel da saljem.
inace, nas ima onu neku rizu unutra (mislim na punjenje).
i izvana nije plis ali je tkanina. nekakva :conf
mora bas biti plis? :conf

uglavno, ti vidi :mah

04 vel 2009, 10:34

Ja imam plišanog ljubičastog (zaboravila kako se zove). U vrlo dobrom stanju. Javi se ako hoćeš

04 vel 2009, 11:05

Moj je plišani :) Nije riza nutra, vec je mekani, zvecka mu trbuscic i usi mu šušte. Sva 4 su original Tomy.

04 vel 2009, 11:06

Rimaithor je napisao/la:Moj je plišani :) Nije riza nutra, vec je mekani, zvecka mu trbuscic i usi mu šušte. Sva 4 su original Tomy.

ajme, Rima, to je taj koji mi treba. jesi nam ga spremna prodati? :klanja

04 vel 2009, 11:07

palunkica je napisao/la:Ja imam plišanog ljubičastog (zaboravila kako se zove). U vrlo dobrom stanju. Javi se ako hoćeš

i ovo tek sad vidim, javljam jer hoću. :joy

04 vel 2009, 11:16

jesemti, Rima, i ja bi ove tvoje :lol
kak si ih opisala - usi im suste, mekani, Tomy :srca

meni danas bila kontrola u tramvaju i kad sam vadila kartu iz torbe provirio onaj pimpek na Dipsiyevoj glavi. bas mi je to bilo super.
kontrolor me samo ovako pogledao :roll: :/

hocu reci, thalia, vidis koliko sam bila dobra kuma i mislila na tebe da sam ga na posao ponijela i htjela ti ga poslati. ali nemrem se boriti s ovim Riminim :gace

04 vel 2009, 12:41

Imge je napisao/la:meni danas bila kontrola u tramvaju i kad sam vadila kartu iz torbe provirio onaj pimpek na Dipsiyevoj glavi. bas mi je to bilo super.
kontrolor me samo ovako pogledao :roll: :/
:rolf :rolf

04 vel 2009, 12:48

:lol

mi smo davno hitno kupovali drugog crvenog tabija s kojim je spavala u jaslicama. u medjuvremenu je onaj prvi pronadjen, ali sad ipak imamo samo jednog, a ne dvojicu :conf . no, zato imamo dvije jagodice bobice (isto smo hitno kupovali drugu, pa je prva pronadjena). i drugu malu fifi smo hitno kupovali, ali nju nemamo duplu, jer je ona prva zauvijek nestala na plazi. tako da ako netko treba jagodinku...

04 vel 2009, 13:40

Imge, sad me peče savjest :oops:

samo ti nama njega pošalji, mi ćemo bit utočište za teletabise :mrgreen:

04 vel 2009, 14:47

ajde bizi, thalia. uzmi ovoga od Rime, kaj bih se ljutila. kazem ti da su mojeg zele godine :znoj
Rimin teletabis mi se cini da je u boljem stanju. a moj je bio onak vise pricuvna varijanta u slucaju da nisi nasla nis bolje.
a prica iz tramvaja je bila samo uzgred napisana info kaj mi se desila na putu na posao. sad cu se barem uvijek sjetiti tebe i malenog kad vidim teletabisa :mah
i kontrolora :lol

stedni edit: anlan, ne trebam jagodicu bobicu, hvala.

04 vel 2009, 17:02

Thalia, ajd mi posalji na pp adresu. I oces samo Dipsy-a?

04 vel 2009, 17:17

Thalia ako hoćeš onog mog ljubičastog pošalji mi ili adresu ili neku drugu mogućnost da ti ga isporučim :mah

05 vel 2009, 00:54

:lol naslov teme je :rolf

razumijem te bas ono pravo! :mrgreen:

ako imas nekog da ide u BiH, tamo imas na svakom koraku, bar smo se mi opskrbili, od onih s CE oznakom, do gumenih za vodu!

sretno!
nije to mala stvar! :mrgreen:

17 vel 2009, 02:29

ima ih u TL u imporanne galeriji :mah

27 stu 2013, 07:31

U njuskalu ih ima,unesite teletubbies u trazilicu ili kliknite dolje na link

evo link pa kliknite na njega

http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/t ... as-8369664

:dada
Zadnja izmjena: plovri; 28 stu 2013, 16:42; ukupno mijenjano 6 put/a.

27 stu 2013, 10:29

:lol

sad sam išla gledat kom to treba teletabiz ko meni i vidim da je meni trebao :rolf
Odgovori