Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
05 vel 2009, 10:14
Zanima me prvenstveno Ljubljana, ali zapravo me nacelno zanima jel su vec dobili proljetno ljetno kolekciju (s naglaskom na ljetnoj) jer sljedeci tjedan planiramo ici u Ljubljanu u shopping pa bi za bebicu kupila robicu za ljeto (dakle za dob 0-6mj) a i za starije bi nesto trzlia.
05 vel 2009, 10:25
ja ti mogu reci kako je bilo u Grazu prije 10 dana:
dio zimske kolekcije snizen ili po istim cijenama.
dio proljetne kolekcije - ali sve su to jos dugi rukavi i duge hlace, sve lagano, ali dugo.
od ljetnog ni lj.
ali mozda su sad dobili. potrazi broj na netu i nazovi, to ti je najsigurnije.
ugodan shopping
05 vel 2009, 10:38
potrazi broj na netu i nazovi, to ti je najsigurnije
Nazvala sam ja njih (bas taj H&M u koji namjeravam ici) jos prije koja 2 tjedna i zena je bila uzasno neljubazna. Sama je odgovorila da su vec dobili novu kolekciju i poklopila mi slusalicu!
Ma meni je bed kaj mi je ovo sad prakticki zadnji cas da idem nekamo na put u shopping jer mi se poslije bas vise i ne navaza previse u autu sa onom ogromnom trbusinom. Ali sta mogu! Ako sada ne nadjem ljetno za bebaca u H&M-u, morati cu tu u Zg-u kupiti mada mi je za bebaca bas blesavo davati svu tu lovu po nasim ducanima di je sve bezobrazno skupo.
10 vel 2009, 11:49
u ljub. su pod istim krovom i h&M, i C&A, i zara, marks&spencer, s'oliver, okaidii
Ovo je netko napisao na jednom drugom topicu. Jel se to odnosi na onaj BTC u Ljubljani? (naime tamo mi idemo)
10 vel 2009, 12:56
U Ljubljani je Zara izdvojena. Isto je u okviru BTC-a, ali nije pod istim krovom koji se za ove preostale zove citypark. Zara je u drugom hangaru jednostavno. Prek puta Emporiuma. Imaš njihov web pa pročačkaj.
Ja bila 5 minuta u subotu u mariborskom, 5 min jer mi muž slabo podnosi shopping a išli skijat ustvari, i u tih 5 minuta sam vidjela ostatke zime, nešto proljetne, i par majica kratkih rukava s likovima.
10 vel 2009, 14:12
C&A nemas u Ljubljani.
21 vel 2009, 13:09
C&A-imas u ljubljani u shoping centru Super Nova Rudnik, provjereno, bila sam u njemu!Tamo je i H&M.
21 vel 2009, 15:59
Potpisujem Ivanu
21 vel 2009, 17:30
C&A nemas u Ljubljani.
ima, ima
21 vel 2009, 22:32
Joj, htjedoh napisati da C&A nema u BTC-ju, dakle tamo gdje su H&M i Zara.