Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
20 vel 2009, 00:15
Memo je Markov pratioc od rođenja (ono fetiš plišanac) oboje su stari 5 godina s time da je Memo prošao bezbroj pranja, centrifugiranja namakanja u domestosu (ono klinac polestan i povraća di nego po omiljenom plišancu) u međuvremenu mu je otpao i nos i izgleda koma i Marko je toga postao svjestan i sad sa suzama u očima moli kupi mama novog. Ali nema ga. Prešla sam sve moguće trgovine i NNEEMMAA!!!
Kupili neke slične ali ne to nije to. UPOMOĆ
Evo slike iako ne liči na sebe pa ako netko zna ili ima doma kupujem kolko košta da košta.

Zadnja izmjena:
Mirci; 24 vel 2009, 23:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: uredila sam slike
22 vel 2009, 13:05
A ne mozes prisiti memicu nos, stari ili zamjenski?
Podsjetilo me na pricu iz slikovnica Petra kad je Petrinom medvjedicu otpalo oko, pa ga je bacila, al mama popravila i sve pet
22 vel 2009, 23:11
Odvedi ga u TL da si izabere novog prijatelja za njega i za Memica, sam napuni i da mu ime, Budi moj medo....
A memu spremite u ljepu kutiju i u omar i kazes mu da je otisao na zasluzeni odmor i da je tu novi prijatelj koji ga cuva....ili tako nesto
Moja se ne odvaja od krpica tj...jastucnica i palca od prvog dana...

sretno
23 vel 2009, 11:30
Šivala sam memića već 100 puta i bio je zadovoljan ali sad odjednom hoće novog i istog ne znam kaj mu je. Inače ima već dva psa koja je sam punio ali to nije to i kupila je moja mama nekog skoro istog ali nije isti i probali smo mu uvaliti skoro identičnog ali taj je dobio drugo ime i sad i on spava s nama.
Ma kaj da vam velim u našem je krevetu prilična gužva nas troje plus 10 plišanaca budim se ponoći da si izvadim nekog plišanca iz rebra. Malo me zafrkava klinac zar ne.
23 vel 2009, 12:26
eh da malo
al kužim problem,iz iskustva,isto spavamo u životinjskom carstvu plišanaca
23 vel 2009, 18:07
Ne zafrkava te to je njemu druga mama kak se kaze utjeha kada tebe nema i jako se vezan za njega i naravno da mu nije lako zamjeniti ga samo tako...
Ja imam jos uvijek svoju bebu celavu-decka vec 22godine i jos si ga znam zagrliti i izljubiti kao i svoje djete,iako se sada D igra s njim.
Samo hrabro
24 vel 2009, 14:23
Ma znam zato mu i tražim novoga. Poslala sam slikicu svim prijateljima i stavila tu na forum da mu kupim kaj si želi. Ne ljutim se ja zbog toga na mog mišeka malog i s puno pažnje mu perem memića da ga sačuvam u što boljem izdanju.
24 vel 2009, 14:33
ajme, moj M. jos uvijek ima svog memu - memo rules
za ostalo ne mogu pomoci
24 vel 2009, 14:54
a od kud vam originalni?
Di ste ga kupili, ak se uopće možeš sjetiti...
24 vel 2009, 15:07
Nismo ga kupili nego mu je donjela neka žena prijateljica od mog prijatelja s kojom nisam više u kontaktu a ni s tim prijateljem nisam više u kontaktu. Ma nismo se posvađali nego nas život razdvojio. U međuvremenu moja svekrva našla isto takvog kod nekog klinca kojeg je čuvala injegova mama rekla da je i Name

klinac nam dao svojega a mi njemu kupili nekaj drugo. E taj drugi Memić je ostao kod doktorice mi poslije zvali već ga je netko odnio. UFFFFFF

priče o Memiću.....
24 vel 2009, 15:14
A baš nemate sreće.
24 vel 2009, 22:03
Nažalost, ne mogu ti konkretno pomoći, ali te u potpunosti shvaćam. Imamo i mi Memića, samo se naš zove Mana i majmun je. Nedo nam Bog da se to čudo ofucano slučajno izgubi ili uništi! Mi smo onda u tom slučaju totalno nadrapali. S tim da sam ja navedeno čudo pronašla na netu i naručila novo, ali Klea ga nije htjela ni pogledati i sad ga ima Nikola koji također postaje ovisnik. Nažalost radi se o staroj liniji igračaka te tvornice koja se više ne proizvodi.
BTW jel ima Memić neku markicu na kojoj piše proizvođač? Ja sam tak Manu našla.
25 vel 2009, 13:08
Imamo i mi isti problem. Onaj The Dog.... Nema teorije da se zaspije bez njega, a inace ga cijelo vrijeme nateze simo tamo. I nikad ga ne nosimo izvan kuce. Novog ima, ali nije zanimljiv....
03 ožu 2009, 14:04
Imamo tog dalmatinera - nevalja jer ima točkice ali da skoro su usti.
Kažem Vam netko ima bogatstvo u banci netko u nekretninama mi imamo bogatstvo u plišancima sličnim memiću.
03 ožu 2009, 14:16
A da dalmatineru editiraš točkice
Npr. sa varikinom?
04 ožu 2009, 13:06
IINA je napisao/la:A da dalmatineru editiraš točkice
Npr. sa varikinom?
hm probala bum javim rezultata
27 ožu 2009, 16:11
Znaš da ja stalno razmišljam o tebi i o Memiću. Pričala sam čak i mužu o tome. Sve si zamišljam kako bi bilo da se nama to dogodi. Uf...
Jeste li uspjeli što riješiti?
27 ožu 2009, 16:33
evo sajt gdje ljudi traže igračke i objave sliku
http://plushsearch.dirtybutter.com/možda pomogne
inače uguglaj "white soft dog toy" i klikni "images" .... pa malo pogledaj slikice
27 ožu 2009, 16:52
frotir je terrycloth
30 ožu 2009, 08:53
još sam se sjetila da uzmeš nos s jedne druge igračke pa ga prišiješ/zalijepiš na vašeg Memića
13 lis 2009, 00:31
Podižem ovo jer život mi se okrenuo naopačke i zaboravila sam vam javiti da smo riješili problem nosa.... prišili smo crvi gumb sa neke moje stare veste, istina gumb ima zlatni obrub i memo strašno smješno izgleda ali Marko je presretan. Slikat ću i staviti da se smijete.
Da prije toga je onaj dalmatiner završio u varikini i nemojte to pokušavati doma jer: capice su pobjelile zapravo posmeđile ali točkice su ostale onda sam ga ipak malo dulje ostavila i RASPAO SE totalka jedva ga skupih da ga bacim u vreću za smeće.
Hvala svima uskoro stavljam slikicu
16 lis 2009, 21:24
Mogla si i dalmatinerov nos prisiti Memicu..

Ali drago mi je sto ste rjesili problem!
21 lis 2009, 10:45
Mi smo se već uvježbali u trčanju po stanu prije spavanja dok on vrišti iz kreveta di je moj Memo. Dogovorili se da ga nikud ne nosimo kako ga ne daj Bože ne bi izgubili ali on je sada zapjevao da hoće novog, istog majko Božja. I onda barem 1x dnevo sjedne sa suzama u očima i kaže; jelda ćeš mi kupiti novog Memića s nosom... ja kažem hoću sine i odem u drugu sobu lupati glavom o zid
Ova me priča tako podsjeća na onu priču o dudi iz Kishonove knjige "Kod kuće je najgore". Isuse, plakala sam od smijeha dok sam čitala njihove nevolje sa pljesnivom dudom!
Sva sreća, vidim da ste i vi uspjeli riješiti problem.