Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

pomocni lezaj

21 vel 2009, 19:57

znate onaj lezaj koji se sastoji od podloge i tanjeg madraca, stoji na onim nogama ko lezaljka za plazu? i onda se preko dana sklapa na nacin da se preklopi na sredini, a oba kraja lezaja ( i podloga i madrac) se dizu prema gore i zakvace, da se ne rastvaraju?
ajme opisa. nadam se da oni koji znaju sta mislim ce skuziti.
dakle, trebam to kupiti, pa- je li tko negdje vidio? mercatone ili ovak neki ducan?

Re: pomocni lezaj

21 vel 2009, 20:09

nedavno vidjela u lesnini. :)

21 vel 2009, 20:20

o, a lesnina se upravo otvorila/otvara, kako cujem i u mom gradu... mozda ipak necu morat u zg

21 vel 2009, 20:34

Mislim da su moji starci kupili u Metrou, kvalitetne su.

21 vel 2009, 23:16

ok, ja sam svoj kupila tu u ch, ali sto hocu reci, bezveze bacen novac! :dunno
tj. posluzio dan-dva dok sam imala dosta gosta, istina - praktican, a od tada je u podrumu, vec citavu vjecnost.
a ako ga mislis koristiti svakodnevno - nisu bas udobni, niti preporuceni za to!

22 vel 2009, 08:26

Kod nas se to zove svekrvin krevet i ime mu bas pase, toliko je neudoban da je jedino za nepozeljne goste dobar. Znas da ti nece dugo ostati. Radije kupi obicnu, malo deblu spuzvu.

22 vel 2009, 15:14

I mi imamo takav, neudoban je ako nema nis, no na njega stavimo jos koji
madrac (koji se moze smanjiti kao harmonika cik-cak) ili futon , i vec je udobnije ;)

22 vel 2009, 15:30

I mi smo davno davno kupili to čudo, mislim čak u Getrou ili nekom sličnom dućanu za nekih tristotinjak kuna. To je prestrašno koliko je to neudobno za spavanje. Navodno ima za kupiti ležajeva na tu foru u Meblu čini mi se, skupljih ali i puno udobnijih. Ovaj koji ja imam je stvarno za slučaj krajnje nužde.

22 vel 2009, 20:46

Meni se puno zgodnijim cini lezaj koji stoji kao fotelja a kad se rasklopi moze se spavati na njemu. Skroz je od debele spuzve napravljen. Ne znam jesam li dobro opisala, ali vidjala sam ih po ducanima.

23 vel 2009, 00:32

ja to imam na moru
kod mene su podloga neke letvice
nemojte slucajno stati na krevet, letvice pucaju samo tako...ja imam pedesetak kg, znaci nije neka tezina
neudobno za spavanje

23 vel 2009, 09:06

Mi kupili u Getrou lani, predlani za nekih 300,00 kn. Onaj madrac na njemu grozota, osjeti se svaka žica. Bacili smo madrac i stavili drugi jogi, al sada se nemože sklapat pa opet nema njegovu prvobitnu funkciju.
Odgovori