Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
06 ožu 2009, 14:24
Drage dame koja kupka od mustela je najbolja za malo dete.Moje je skoro 2,5 godine staro.Samo molim pun naziv da bih mogla naci na netu.
06 ožu 2009, 15:10
Mi koristimo Dermo-Detergente za kosu i tijelo, to je ustvari dermatološki gel za pranje novorođenčadi, al nemožemo se odvojit od njega. Kremicu za tijelo imamo Stelatopiu jer smo jedno vrijeme imali jako suhu kožu a i baby mlijeko za tijelo je isto super.
Obožavamo njihove proizvode, skupi su al i vrijede.
06 ožu 2009, 15:18
Mi imamo Dermo_cleansing gel for hair and body,a poslije se namazemo s losionom,na njemu pise hydra bebe body lotion
06 ožu 2009, 15:35
hvala,krecem u potragu!
06 ožu 2009, 15:37
Mi imamo od prvog dana Dermo-cleansing gel for hair and body, i ne bi ga mijenjala ni za što!
06 ožu 2009, 23:39
nazalost nema u nemackoj

sad cu gledati kako bi to mogla iz hr poruciti..iz belgije slanje kosta 7e
14 ožu 2009, 21:49
Ja kupovala sve od Mustele, dala grdne pare, a ni tjemenicu mi nije mogao riješiti šampon namjenjen protiv tjemenice. Nisam baš oduševljena.
16 ožu 2009, 12:02
Dugo smo se mučili sa tjemenicom i jedino nam je Mustelin šampon u pjeni uspio rješit.
Super, super je kao i sve Mustelino.
16 ožu 2009, 12:07
I ja sam koristila Mustelu, u principu bila zadovoljna, ali sada dajem prednost Babylove kupkama jer ne sadrze parabane, za razliku od Mustele.