Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
12 ožu 2009, 16:48
trebala bi odabrati madrac za flexa krevet, u KIKI su mi rekli da Flexa ima rijetku podnicu pa treba paziti na odabir jer recimo lateks ne dolazi u obzir jer će se brzo uništiti
vi koji imate flexa krevet koji madrac ste uzeli ?
13 ožu 2009, 14:50
i koliko ga dugo imate ?
to samo da podignem
13 ožu 2009, 16:19
mi imamo madrace iz emmezette, evo im je godina dana i ne primjećujem na njima nikakve deformacije
materijal je pjena ili kako se već zove (mozak mi ne radi

), uglavnom nisu opruge i tvornički su bili zarolani
13 ožu 2009, 20:48
hvala Ina, te od poliuterenske pjene mi je preporučio trgovac
13 ožu 2009, 21:22
mi na flexi imamo hespo madrac.
13 ožu 2009, 21:44
Mi imamo Perfecta dreams (pjenaste).
13 ožu 2009, 22:01
Mi imamo mislim isto Hespo, nitko nam nije spominjao da u Flexu ne smije ici neki tip madraca

Ne sjecam se sastava madraca naravno
14 ožu 2009, 01:02
Mi imamo flexin madrac, mislim da je od lateksa, al nisamziher. Malo je onak tanji, al dobar se čini. Ima i lijepu perivu navlaku. Šta vam nisu to preporučili kad ste kupovali Flexu?
14 ožu 2009, 07:22
nama su preporucili da flexin madrac nikako NE KUPUJEMO, jer su im madraci losi.
14 ožu 2009, 09:35
patkica je napisao/la:Mi imamo mislim isto Hespo, nitko nam nije spominjao da u Flexu ne smije ici neki tip madraca

Ne sjecam se sastava madraca naravno

sad već imaju više iskustva

, fora je s razmakom između letvica, lateks ne trpi više od 3 ili 3,5 cm
Munjek, nekako su mi naoko ti Flexini zgledali već udubljeni, no to ne mora ništa značiti, ti ćeš nam biti tester za nove generacije forumskih klinaca
16 ožu 2009, 15:12
Mi imamo flexin, ali od ponuđenih skuplja verzija, kostao je oko 1000 kn. Sto je sad to tocno ne znam, prosle su dvije godine. I OK je. Mislim, nisam primjetila nista posebno u vezi njega.