Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

H&M u celju

16 ožu 2009, 11:00

jel bio netko? kakva je ponuda?
:mah

Re: H&M u celju

16 ožu 2009, 11:00

Bila jučer oba moja brata i frendica. Prvi došli razočarani, s frendicom se još moram čuti.

16 ožu 2009, 11:02

meni je to zanimljivo prvenstveno zato kaj mogu izbjeci placanje dvije vinjete...
ali ako nema nis... :dunno

16 ožu 2009, 19:45

Ništa manje nego u Mariboru ili Ljubljani. Na dva kata je, tako da su mogli doći razočarani samo po pitanju trenutne ponude H&M-a a ne baš ovog dućana. Barem sam se ja tako uvjerila.

17 ožu 2009, 16:31

Evo detaljnije -nezadovoljni su bili ponudom za odrasle. I oni i frendica su klincima nakupovali dosta stvari s tim da kažu da je za cure veći izbor nego za dečke.
Dakle, navali.

17 ožu 2009, 18:57

onda idem. hvala! :srca
:mah

22 ožu 2009, 09:45

Lena je napisao/la:Ništa manje nego u Mariboru ili Ljubljani. Na dva kata je, tako da su mogli doći razočarani samo po pitanju trenutne ponude H&M-a a ne baš ovog dućana. Barem sam se ja tako uvjerila.

mi vec godinama idemo u celje. Em sam uvijek nasla kaj sam trebala, em je C&A preko puta, a pokraj njega je sportski outlet ducan sa jako jeftinim markama tenisica i sportske opreme. Tam smo zadnji put kupili putnu torbu za 15 eura, a malo je manja od naseg bunkera.
Uglavnom, u celjskom city centru imas i fini restoran (Intersparov). Ducana ima jako puno, vidi na njihovim stranicama (city center).

24 ožu 2009, 12:28

mi vec godinama idemo u celje. Em sam uvijek nasla kaj sam trebala, em je C&A preko puta, a pokraj njega je sportski outlet ducan sa jako jeftinim markama tenisica i sportske opreme. Tam smo zadnji put kupili putnu torbu za 15 eura, a malo je manja od naseg bunkera.
Uglavnom, u celjskom city centru imas i fini restoran (Intersparov). Ducana ima jako puno, vidi na njihovim stranicama (city center).

x na ovo ,sad sam iznimno bila u Grazu i ponuda je OK (za curice ) za dečke nisam gledala ,za odrasle tak tak kak ko voli :faca ,sebi sam sve kaj sam kupila kupila ovaj puta u C&A.

Inače Vinjeta za Slo. ne treba ni za Celje ni za Maribor ni ak se ide u Graz.samo treba malo proučiti kud skrenuti il ne skrenuti al stvarno nije komlicirano.svakak se isplati za 35 E :mrgreen:

24 ožu 2009, 19:42

Oftopic - mene uvjeravala sestra da se slovenskim policnikima ne da dokazati da nismo isli autoputom i da nam mogu odrapiti kaznu jer nemamo vinjetu :conf

25 ožu 2009, 12:34

Helena71 je napisao/la:Oftopic - mene uvjeravala sestra da se slovenskim policnikima ne da dokazati da nismo isli autoputom i da nam mogu odrapiti kaznu jer nemamo vinjetu :conf

Ovo mi baš ne stoji jer tebe treba zaustaviti na autoputu i onda ti može stisnuti kaznu, a ovako bi bilo malo bezveze jer znači da te onda bilo gdje u Slo može zaustaviti i tvrditi da si išao autoputom... :roll: Mada njihovi policajci kad vide Zg tablice... :protest

Tko ima konkretnu informaciju kako izbjeći autoput do Celja?! :conf Ja sam zvala Hak i rekli su da misle da se ne može jer jedan maleni komadić prije Celja treba ići autoputom, a na karti sam našla neku malu cesticu prije Celja gdje se možda može proći, a da se uopće ne ide na autoput?! Zato smo zadnji puta išli do Maribora jer do tamo definitivno nema autoputa... :roll:

25 ožu 2009, 13:34

a koliko ima od Zagreba do Celja?

25 ožu 2009, 13:35

Koliko su mi rekli isto koliko i do Maribora, otprilike... :dunno
Odgovori