Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Napa

02 tra 2009, 23:32

S cime cistite napu? Ne filter, nego izvana, onaj "limeni" (rostfraj, ma ne znam tocan naziv) dio?
Koliko god cistim i glancam, vide se potezi krpom, a ni masnocu ne mogu ocititi do blistanja.
Najcesece koristim Frosch na bazi octa, ali nula bodova :(

Re: Napa

03 tra 2009, 09:41

arf, ali sa periljkom tj. mekanom krpom. i na kraju ispoliram čarobnom krpom

03 tra 2009, 09:57

Ja sam sve zivo isprobala i s nicim nisam zadovoljna. :gace
Ni obicni ARF, Frosch, Mr. muscolo, AJAX, Loc, CIF, dr. Beckmann... razni proizvodi za ciscenje inoxa, sredstvo od Blanca za poliranje... :jadnimi
Kupila u Mulleru posebne spuzvice, razne vilede, magicne krpe, obicne periljke...eeeek :znoj
Ostanu mi tockasti tragovi vode :dunno

03 tra 2009, 10:15

masnocu skinem mr. musculom za kuhinje (onim zutim), a onda uglancam nekim sredstvom za staklo i paper towels-ima.

03 tra 2009, 10:21

mamashnita od noje je napisao/la:masnocu skinem mr. musculom za kuhinje (onim zutim), a onda uglancam nekim sredstvom za staklo i paper towels-ima.

Točno tak i super sam zadovoljna. :dada

03 tra 2009, 10:23

to su papirnati ručnici? :mrgreen:

ja sa onom samopotrošnom vileda ili denkmit spužvicom, bez ikakvih sredstava.

03 tra 2009, 12:33

...ja sa onim konzumovim DAX-om,i čarobnom krpom,sve ode ;) ...

03 tra 2009, 13:41

Žuti Mr Musculo i čarobna krpa. Gotovo za tili čas.

09 tra 2009, 09:07

evo jučer sam probala sa onim univerzalnim Prontom (plava tekućina u prozirnoj boci/za drvo, staklo, hi-fi i plastiku, čini mi se) i savršeno mi je oprao napu. čak i bolje nego arf, a da ne kažem da je jednostavnije-pošpricaš i obrišeš. sa arfom moram namočiti, izribati i dugo ispirati.

09 tra 2009, 09:31

a onda uglancam nekim sredstvom za staklo i paper towels-ima.

:klanja :klanja :klanja
To je TO!!! Skuzila sam da nije bitno s cime skidate masnocu, ali za zavrsni glanc je definitivno :1
Odgovori