Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Akumulatorska metla-TV prodaja

24 tra 2009, 18:06

OVO:

http://www.topshop.com.hr/rotirajuci_ci ... p=9&ils=10

Ima je kupiti i u Konzumu, Mercatoru, mislim i Sparu.
Jel ima netko?!? Iskustva?! Jel postoji nešto slično, jeftinije?!
Oni mini ručni ne dolaze u obzir, imala sam već 3, sada imam Einhel koji usisava i mokro (moš mislit)-ne digne ni mrvicu kruha s poda! A buči ko da mlažnjak kreće... :roll:

Ne očekujem čudo, to mi je za pokupit preko tjedna mrvice pod stolom, mucice po ćoškovima i kosu po kupaoni.
Za to mi se ne da vući usisavač svaki drugi dan. :dunno
A subotom je generalno čišćenje i usisavanje, znači samo kao priručno sredstvo za sitnice preko tjedna.

Kaj mislite?

Re: Akumulatorska metla-TV prodaja

24 tra 2009, 18:50

mi imali... u stanu bez tepiha s jednim malolinjajućim pesekom...
doduše malo je drugačijeg dizajna, al isto kod njih kupljeno...
Po meni bačen novac, bolje mi je bilo pokupiti metlicom i miščaflom nego ovime :ne

24 tra 2009, 18:56

Uh, kaj zbilja niš ne vuče?! Ni mrvice?! :roll:

A baš sam mislila da bar za to može proći.... :/

24 tra 2009, 18:58

meni je za dlake bila niš koristi, mrvica je nešto skupilo, al daleko mi je to od pravog sauganja bilo :dunno

24 tra 2009, 19:08

hvala... :(

24 tra 2009, 21:07

Imam ja, kupila mi svekrva :mrgreen:

Po tepihu i pokupi, ali po glatkim površinama kao što su pločice ili parket - ne valja boba. Osim toga ono što na jednom mjestu pokupi - na drugom ispadne pola toga. Moj ti je savjet da ne bacaš pare.

25 tra 2009, 10:22

:roll: A ja u stanu imam samo parket i pločice samo dva malena tepihića ispod stolova... :/
OK, hvala vam cure, sva sreća pa sam pitala prije nego sam izbrojila 400 kn! :dada Sad kupujem metlicu i mišafl s dugom ručkom za 50-tak kuna, a ostalo ide za neku sitnicu bebolincu! ;) :proljece
Odgovori