Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
27 svi 2009, 06:50
Drage moje, pripremam se za put i zanima me kako je putovati s katamaranom za iole lošijeg vremena?
Naime, do sada moja beba nije pokazivala znakove "neputnika", ali što ako je more malo nemirnije ili ako je jači vjetar? Kako bi to moglo biti za bebu na katamaranu?
Osobno, koliko god sam se vozila katamaranom nikada nisam uspjela ići za lošeg vremena... Tako da nisam nikada to niti iskusila. Vozila sam se hidrogliserom po buri i to znam da je gadno iskustvo (naročito ako je, kao moje trajalo 6 sati).
(postavila sam isto pitanje i na pdf-u ljetovanje 2009, nadam se da se moderatorice neće ljutiti)
27 svi 2009, 14:34
mi smo putovali na rab sa njegovih par mj., i po buri, sve je fino prespavao. na sredini najmanje ljulja!
27 svi 2009, 14:54
koliko to traje, rijeka - pag?
uzmi u obzir da kad je valovito ide sporije.
ja sam isla s obojicom, kad su bili cca 2 mjeseca. sve ok.
27 svi 2009, 15:20
rijeka pag je mislim oko 2h, do raba sat i pol.
28 svi 2009, 10:45
Odlično cure! Sad mi je puno lakše! Mali obožava sva prijevozna sredstva i sve mu je zabavno, a sad vjerujem da mu neće biti niti muka. HVala
28 svi 2009, 12:39
Moje su imale prosle godine jedna 10 mjeseci a jedna 5 godina. Vracale smo se s Paga u Rijeku i puhalo je i bilo tako strasno nevrijeme da sam se bojala da ce nas vratiti. Uglavnom njih dvije su spavale

a ja- ja sam smisljala scenarije kako da s djecom ostanem na povrsini ako pocnemo tonuti
Oni sami procijene da li je za voznju ili nije. Ako nije, katamaran se vrati. Dosta valja, ali djeci nije niti malo smetalo, one su spavale kao topovi. Uglavnom gadno je samo na jednom otvorenom dijelu izmedu Paga i Raba, prema Rijeci je bilo sve mirnije.