Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Drveni bic bez pedala

28 svi 2009, 14:02

Ima u Vlaškoj 86 za 500 kn,... u Toysu za još tolko :/ al sam čula da ih je bilo u Mulleru za 300-ak kunića pa ak ko zna dal ima i kakvi su, da ne idem bez veze u Zg bila bi mu :klanja

Naravno i ak ste ih vidjeli i negdije drugdje nema frke samo da je okolica ZG.

Trebam za svoju M bit će to uranjen rođendanski poklon od bake. :mrgreen:
Hvala curke

Re: Drveni bic bez pedala

28 svi 2009, 14:17

ima ga u mulleru, vidjela neki dan, bas drveni, s kotacima oblozenim gumom. nazalost, nisam zapamtila cijenu, ali mislim da je bilo dosta manje od 500 kn.

vec dvije mame su mi rekle da je to najbolji poklon ikad. kad moj misko naraste dobit ce ga cim bude mogao "vozit". vidjam klince tu po kvartu, furaju ga ko ludi. cini mi se super za odrzavanje ravnoteze, bolje nego klasicni s pomocnim kotacicima.

28 svi 2009, 14:25

U City centru si ga vidla il u gradu?

M ima sad onaj autek guralicu i to joj je mrak ,nju je vozila dok još ni hodala nije ,no malo joj je već premala,ima i bic s pomoćnim kotačima al ga ne šljivi baš previše tj neće gurat pedale.Mislim da bi joj ovo bio pun pogodak.

Nego ,ak ko zna,su oni svi isti ,mislim po veličini ili?????

28 svi 2009, 14:29

da, u CC1, medju policama gdje su drvene igracke.

joj, ne znam za velicinu, ali definitivno su veci od onih guralica. od sogorice mali ima dvije godine, i preveliki mu je, ak ti to ista znaci.

28 svi 2009, 14:36

Da super onda ,M će u 9 mjesecu 3. ;) mislim da bu taman. :kiss

29 svi 2009, 07:56

Ja sam ga kupila u neckermannu ali ne sjećam se više cijene ali nije bio više od 500 kn. Oduševljena sam više ja nego on - ali on je mali gotovan i brži je dok trči nego na tom biciklu tako da ga tu i tamo koristimo.

29 svi 2009, 08:06

ima i u onom ducanu s biciklima preko puta petrove crkve :mah
mislim da je cijena 489,00 kuna

super mi se cini taj bicikl. posebno za odrzavanje ravnoteze :zivili

29 svi 2009, 08:16

mi imamo takav Ketlerov bicik. Odnosno nije drveni, no nema pedala. Dobili ga iz Slovenije, gdje košta oko 40E.
Izazvao je više oduševljenja, kada sam sve o njemu proučila, kod mene nego kod mog Roka, no mislim da je problem u tome što se njemu ne sviđa imati kacigu ( koju ja uvjetujem ).

29 svi 2009, 08:33

Meni je taj bic neš u rangu one guralice tak da ja ne mislim forsirat kacigu.
Ak bi tak gledala onda ju treba i dok trči jer tak više puta zvekne nego s nečeg takvog :dunno

29 svi 2009, 08:57

po kvartu su klinci bez kacige, ali zbilja jure.
nije bas kao guralica. kad skuzi kako ide, samo ce se zaletit.
na guralici zalet nema velikog efekta, a ovdje ima, pogotovo kad se nauci balansirat.
jedan mali tu vozi i natraske, mama ga je morala ucit da uvijek gleda iza sebe kad tako vozi :D

29 svi 2009, 11:24

Al niste vi vidle moju M kak vozi tu guralicu :dj ,baz problema parira seki koja je na bicu :cool

30 svi 2009, 08:39

Totalno ste me zapalile za taj bicikl. Evo, sad sam zamolila prijateljicu da ga uzme u ZG (Dori za rodjendan).

03 lip 2009, 11:19

U Mulleru na Jankomiru više nema :/ ,izgleda da mi ostaje samo Vlaška za 500 kn :drink

Ancica-si kupila?

03 lip 2009, 14:26

Nisam, zamolila sam prijateljicu u zg da mi ga kupi. A sta je sa Petrovom? Jel ima tamo jos?

04 lip 2009, 11:21

Danas cu ga probati kupiti u Vlaskoj (prekoputa Petrova crkve, sad sam skuzila da se ne radi o Petrovoj ulici :bonk ). Jesi ti nabavila teutonija?

04 lip 2009, 23:23

Mi imamo taj iz dućana prek puta Perove crkve. Drveni, žuti s crtama (kao tigar)
Malac ga OBOŽAVA, juri na njemu za nepovjerovati :shock: , dobio ga je prije par mjeseci od bake na poklon. Naš ima podesiv sic-tek sada, kad je navršio pune tri godine mu je taman najniža razina sica (kad smo ga dobili mu je bio zeru prevelik).
Meni izgleda da je on već zapravo naučio voziti bicikl bez pomoćnih jer se na ovome dobro zaleti, digne nogice , pa tako dignutih nogica vozi okolo, skreće :shock: i sve. Odlučili smo ga pustiti da se sad po ljeti dobro na njemu izvježba, da stvarno ulovi ravnotežu u svim vrstama pokreta, pa ćemo mu u ranu jesen probat skinut pomoćne da vidimo kako to ide.

05 lip 2009, 08:07

Jucer je bila prijateljica u tom ducanu. Decki su joj rekli da imaju samo jedan tip tih drvenih bicikla ali da je on mali i da nije za dijete iznad 3 godine jer nema podesiv sic i zbog tezine djeteta. :conf

edit: pravopis :roll:

05 lip 2009, 10:16

Kupila tj narucila u Puli.
Za one iz ZG, ako vam ponestane solucija pokusajte nazvati http://www.ciklo-centar.hr/new/naslovnica.asp, mozda mozete preko njih naruciti. Cijena je 600 kn.
preko neta se moze naruciti (kontaktirala vlasnicu, upravo su dobili posiljku) na http://www.trgovina-lotus-woody.hr/prod ... 2618966b3f (495 kn)
Sigurno se moze naruciti u Splitu (drvenih trenutno nema, samo metalni) u http://www.cikloplanet.com/
U Puli u ducanu SVERA 052/542-002
U Vinkovcima u Bikezone (prekoputa Zavoda za zaposljavanje) Tigar kosta 450 kn za gotovinu.

Edit: dodala linkove

06 lip 2009, 09:44

Nisam kupila .Nema nigdje . :/
Bili u Savskoj 8 ,Vlaškoj ,Jankomiru ,ništa.Sve prodano. :roll:
Idem pogledati sad za ovo prek neta jer i s poštarinom me izadje jeftinije nego da samo po njega idem u ZG.

No kupili seniorki bic.

24 svi 2010, 12:24

Mame malih jurilica na tim biciklima imam jedno pitanje za vas...

Kako se malci snalaze bez kočnica po nizbrdicama i dali je potrebna kaciga ?

Namjeravam ga kupiti malcu za 2. ročkas.

24 svi 2010, 12:30

Kacigu moraju imati tj. trebali bi, a na nizbrdice bolje ne ici :mrgreen

24 svi 2010, 12:31

Ima ih u west gate-u...vidla neki dan...i jos su ostala 4 komada :mrgreen

24 svi 2010, 12:32

Kacigu moraju imati tj. trebali bi, a na nizbrdice bolje ne ici

Tak sam si nekak i mislila :lol
Zadnja izmjena: Jewel; 24 svi 2010, 12:34; ukupno mijenjano 1 put/a.

24 svi 2010, 12:34

zauvijekmama je napisao/la:Ima ih u west gate-u...vidla neki dan...i jos su ostala 4 komada :mrgreen

I onda vele da je kriza u državi :mrgreen

Ma ja ću ga kupovati za 2 mjeseca tek, valjda će ga biti negdje.

24 svi 2010, 13:06

Mi kupili nedavno u Mercatoneu, drveni - 400 kn

26 svi 2010, 17:23

Ja samo da podjelim vase odusevljenje :mrgreen Ovdje to biciklo bez pedala zovu laufrad i sva djeca, cini mi se cim cestito prohodaju, furaju na tome. Ima ih razlicitih velicina i nakon toga se ide na normalno biciklo, bez pomocnih tockova. Ovdje sam pomocne tockove, za sve ove godine, vidjela mozda pet puta i to uglavnom kod stranaca (ukljucujuci i nas :mrgreen - stavili, skontali da smo se izradili pa skinuli). Djeca nauce odrzavati ravnotezu i upravljati na laufradu tako da im je prelazak na normalno biciklo puno laksi.

08 lip 2010, 09:52

Evo da updatam- nakon tog bica bez pedala (koji i danas obožava i iz gušta ga vozi skoro pa svaki dan) moj dječak je proljetos bez problema prešao na normalni bicikl bez pomoćnih kotača i vozi ko veliki !

29 lip 2010, 14:20

Kupili bic u Mulleru 399 kn na sniženju :joy :joy

u nedjelju mu je ročkas pa bumo vidli kako će ga doživjeti.

29 lip 2010, 14:27

ima ih za 300tinjak kuna u one to play ducanu u garden mallu.

29 lip 2010, 14:27

I mi ga imamo ali nije drveni.
Manje nizbrdice nisu nikakav problem ako su malo spretniji, mom je to najveći gušt..
Naš je koštao 499 (kaciga je kao bila gratis).
Odgovori