Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

NAJJEFTINIJI MADRAC U SPLITU

16 lip 2009, 19:36

drage moje trebam pomoc :)
naime, nas madrac (za potrebe godisnjeg,na ljetnoj lokaciji) je odradio svoje nakon svih ovih godina i treba mi novi.... neki naj-naj-najjeftiniji bracni madrac.
kupila bi ga u ST jer mi nema smisla tako nesto vuci iz ZG :naughty
a buduci mi treba samo za 2 tjedna godisnjeg u interesu mi je da bude cijena i niza od najnize ;)
pomagajte

Re: NAJJEFTINIJI MADRAC U SPLITU

17 lip 2009, 18:24

nitko nista?
vidila sam da neckermann ima 140*200cm za 499kn, ali nece mi stici dostava do godisnjeg :(

17 lip 2009, 20:38

Pa za 500 kuna ima npr. Mercatone, Lesnina... U Lesnini imaju neke jeftilene koje zarolaju i vakumiraju pa ih je lako prenositi.
Za St :dunno

17 lip 2009, 21:14

hvala za ovaj savjet za lesninu, bas cu ici pogledat :)

(trazila sam po netu ali nazalost cijene koje vidim su me ostavile :shock: )

17 lip 2009, 22:51

ove vakumirane možeš naći i u emmezeti - plati i nosi

18 lip 2009, 09:43

a u Prima namještaj pored Peveca? Oni znaju imati ok cijene :dunno

18 lip 2009, 13:10

gledala sad lesninu i emezetu na netu, obicni madrac je najmanje 500kn...
ako ne nadjem bracni do te cijene, morat cu smisliti nesto drugo :/

18 lip 2009, 13:30

Evo, ja zvala Oriolik i naručit ću njihov najkvalitetniji madrac (probali smo, dobar nam je) za 850 kn (140x190). Dostava je negdje 200.

Ima i dosta jeftinijih, ako trebaš. Odi na njihove stranice, ali ne vjeruj cijenama jer ako naručiš direktno iz tvornice bude 20-30 % jeftinije.

18 lip 2009, 13:36

hvala ti, bas sam sad gledala cjenik, vec sam si mislila kako su OK cijene dok nisam vidila da je to sve bez PDVa :(

ja doma imam HITEX , moram priznati da je super. ali mi je on preskup za ovu opciju.
sve se razmisljam da kupim novi krevet na puhanje i stavim preko step deku?
ovaj koji sad imam je odradio vec 6godina i malo se ispuhuje, tako da do ujutro vise nije onako tvrd. mozda bi novi bio dobro rjesenje? idem bas traziti, mislim da su oni oko 300kn?

18 lip 2009, 13:40

Ma ne, moraš ih nazvati, za naš piše cijena 1000 kn bez PDV-a, a kad sam ih nazvala rekli su 850 %, to je nekakav poseban tvornički popust. Probaj. :mah

21 lip 2009, 20:10

imas u Zadru, jel ti to predaleko? imas novootvorenu trgovinu Jysk (imaju i web http://www.jysk.com) s madracima. A to je u principu isti madraci ko i u Ikei i garancija na vise od 10 godina. Ima ih jeftinih onih spuzvastih.

21 lip 2009, 23:04

Jysk i nije baš jakojeftin , najjeftiniji ( 160 cm ) je oko 1000 kn...
Mismo prije neka 2-3 mjeseca vidili u Emezzeti u Kaštelima za 600 kn onaj vakumirani
Odgovori