Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Victoria's Secret

21 lip 2009, 22:05

Zanima me da li je koja od vas kupovala preko ove stranice i ako je kako to uopće funkcionira ???
Ima super stvarčica :joy :joy

Re: Victoria's Secret

21 lip 2009, 23:12

kupujem VS vec godinama (preko interneta), ali na americku adresu :p tako da ne placam postarinu.

24 lip 2009, 21:01

u zg-u postoji VS dučan, al imam osjećaj da za to malo ljudi zna.
bila sam jednom (prošlo ljeto) i roba je čini mi se dosta nazadna, hoću reći kao da prodaju neke lanjske ostatke.

24 lip 2009, 21:09

VS nema ducane izvan USA. Ovo u Zg-u nije ni sjena VS ducana.
Kupujem, ali kao i MD narucujem na americku adresu.
Jednostavno: registriras se i voila! Ako zasteka, pitaj ovdje :dada. Rado cu ti pomoci.

24 lip 2009, 21:53

Kako na američku adresu :oops:

25 lip 2009, 07:48

joj njihova sjajila za usne su mi odlicna. samo radi njih se isplati narucivati.
i mene sad zanima kako na americku adresu?

25 lip 2009, 07:52

Na adresu nekoga tko zivi u usa... i tko taj paket u hr posalje kao gift pa vecinom prodje bez carine. ;)

25 lip 2009, 15:58

Ja sam narucivala i ovdje. Jednom platila carinu, drugi put nisam. Prvi put je cifra bila oko 80USD, drugi put 30USD.

27 lip 2009, 23:12

Kupovala sam na adresu ovdje, platila amexom.
Postarinu sam platila 30$, carinu nisam nikad platila.
Treba paziti jedino na velicine jer je dosta vece u odnosu na nase.
Doduse, kupovala sam samo donji ves i badice, odjecu nisam pa neznam kakve su velicine, ali namjeravam uskoro provjeriti :mrgreen:

E da, paket mi obicno stigne za 10 dana kaj je po meni prilicno brzo.

27 lip 2009, 23:20

Ja sam uzimala kod njih i badice i moje iskustvo je da su grudnjaci mali, gace taman.

27 lip 2009, 23:51

Inace nosim grudnjak 80B, njihov pamucni, nepodlozeni sa zicom mi je 38C i dobar mi je, ali onak sa krutim kosaricama isti broj je malo je reci oooogroman, mislim da bi po nasim veliconama to bila vjerojatno E kosarica.
Badice npr. Liscine nosim br.40, njihove sam uzimala M i taman su mi, ali to nije M koji bi bio ta velicina da ga kupujem ovdje.

28 lip 2009, 11:54

velicine u VS su takve da uvijek moras uzeti broj manje od onog koji inace nosis
znaci ako nosis L uzeti velicinu M
velicina M je S itd itd

28 lip 2009, 12:05

Moj djecak tocno tako :)

28 lip 2009, 19:18

No dobro. Imas tamo size chart na njihovim stranicama i po tom size chartu su meni njihovi grudnjaci mali (dakle uzela metar, izmerila opseg ledja ispod grudiju, pa oko grudiju za velicinu kosarice, i grudnjak je mali).
Odgovori