Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Kamo sa posuđem, šalicama, tanjurima

07 srp 2009, 11:26

Ormari su mi puni i prepuni suđa koje mi samo zauzima puno mjesta, htjela bih se malo riješiti nekih kompleta šalica i tanjura. Imate ideju kamo s tim? Karitas (ja sam u Slo) ne uzima takve stvari, a žao mi baciti, sigurna sam da ima ljudi kojima bi dobro došlo.

Re: Kamo sa posuđem, šalicama, tanjurima

07 srp 2009, 12:36

Imaš li na nekoj radio-postaji dnevne oglase ili na nekoj lokalnoj tv ...ja sam preko radio oglasa jednom poklonila perilicu rublja (tražila sam da se zaista zainteresirani jave baš u uredništvo jer sam tamo ostavila broj moba kako bih koliko toliko izbjegla da mi se jave kojekakvi koji bi ju uzeli samo zbog dijelova ili da u bubnju cvijeće uzgajaju ili naprosto preprodaju :dunno . Na kraju mi se javila jedna obitelj kojima je dobrodošla zbog puno male djece.

07 srp 2009, 12:38

mozda mozes pitati u nekom centru za socijalni rad, ili nekoj zenskoj kuci, nekoga tko je u doticaju s ljudima kojima bi to trebalo?

07 srp 2009, 12:49

Zasad sam ostavila oglas ovdje na KPD. Istražit ću još druge mogućnosti, tenks cure!

12 srp 2009, 09:14

Imam sličan problem, planiram rasprodati dio stvari koje nikada nisu bile korištene i za te novce kupiti nešto što ću koristiti. Samo moram poslikati sve i složiti neki album. :mah

20 srp 2009, 15:05

ako se vec nisi rijesila posudja, evo savjet: ja sam sve svoje viskove popakovala dobro u papire i kutije i odnijela u planinarsko drustvo :) njima uvijek u domovima toga nedostaje :dada

:mah
Odgovori