Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
05 kol 2009, 20:03
cure, znate li gdje na netu mogu skinuti sablone morskih motiva (tipa nemo, ribice, morske zvijezde, rakovi i sl.) za zidove? uredjujemo djecju sobu i smrdo hoce da mu na zidu nacrtamo more. trazim vec sat vremena, ali nisam nasla nista pametno.
05 kol 2009, 20:13
Zašto to jednostavno sama ne izrežeš od plastike pa umačeš u boju i na zid? Ili kupiš neke takve oblike u npr. Offertissimi pa na isti način, još daš i djetetu da sam uredi svoju sobu, gdje ćeš većeg veselja! Mislim to su neke besplatne/ili jeftine ideje.
05 kol 2009, 20:15
kakve oblike u offertissimi???
05 kol 2009, 20:16
http://solidum.hr/solidum/files/magazin2.pdfmožda ovdje?a znam da meblo ima super uzoraka
05 kol 2009, 20:28
...ajd pogledaj tamo na Rukotvorinama moje more...

u učionici, napravljeno pečaćenjem... možda za zabavu svih vas zajedno, onak, familijski.... pa onda samo dodaš kojeg gotovog Nemu illi Doru, ako baš moraju biti oni i ako bi to mogla i sama izvesti...
05 kol 2009, 20:35
podocnjsci, dok sam otvarala temu bas sam na tebe mislila i govorim mm-u -
trebas vidjeti sto su sve neke forumasice u stanju napraviti, a ti i ja s dvije lijeve ruke kada je crtanje u pitanju 
ma meni bas trebaju sablone za nemu, zvjezdu i npr. raka jer tih crteza nece biti puno, vec tek dva, tri. ideja je da zidovi budu svjetlo i tamno plavi, samo vrh ostaje bijel. i zavrsili bismo ih u obliku valova.
05 kol 2009, 20:48
mislila sam na one spužvice koje su u obliku ribica ili zvjezdica pa ih umočiš u boju i tupkaš po zidu.
05 kol 2009, 21:00
Najjednostavniji nacin ( i nimalo kreativan, da

) je lijepljenje zidnih dekorativnih naljepnica
http://www.roma.co.yu/Artikli/ArtikliPoGrupama/DecijaSoba/Dekoracije/Nemo.aspx
05 kol 2009, 21:07
daisy, ova mi je slika sejvana, izmedju ostalih, u folder u kojemu skupljam motive za njegovu sobu

na kraju cu napraviti to sto pises. trenutno skidam samo likove koje cemo nacrtati.
a pametni mm se maloprije sjetio neceg - da na zid beamerom proiciram crtez koji sam skinula, olovkom na zidu iscrtam projekciju i poslije je samo obojam
05 kol 2009, 21:16
shnita - ja ti imam jos jednu verziju skidanja. isprintas crno -bilo pa papir, ispod indigo i na zid i crtas. Tako sam ja K. napravila Fifi i cvjetno drustvo (jel se sjecas il cu stavljat sliku?) i posli samo temperama obojas
pogledaj ovu stranicu
http://www.ehow.com/how_5074586_draw-se ... -nemo.html
Zadnja izmjena:
Mrđi; 05 kol 2009, 21:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
05 kol 2009, 21:17
bravo mrdji!
05 kol 2009, 21:55
U Intersparu ima predivnih naljepnica za zid, nema potrebe za kompliciranjem
05 kol 2009, 22:05
Mrđi je napisao/la:shnita - ja ti imam jos jednu verziju skidanja. isprintas crno -bilo pa papir, ispod indigo i na zid i crtas. Tako sam ja K. napravila Fifi i cvjetno drustvo (jel se sjecas il cu stavljat sliku?) i posli samo temperama obojas
Ovo je bas super ideja...
Ja sam nedugo trazila morske motive, pa sam u google ukucala
sea animals coloring book, i dosta izbaci slikica koje bi se dale iskoristit...
23 stu 2009, 23:12
Imaš u Baumaxu super šablone za zid baš sa morskim motivima. Ja kupila pred 2-3tjedna. Imamo sličnu ideju za sobu našeg sina kad se rodi. Da bude sva u plavom. Na plafonu nebo s suncem, mesecom i zvijezdama, a dno zidova s puno morskih životinjica. I tako smo tražeći najprikladnije naišli na najviše njih u Baumax-u. Jedna šablona ti košta 80ak kuna, a na svakoj imaš nekoliko motiva. I najvažnije je što na šablonama imaš križiće u svakom kutu pa ih možeš sjajno podesiti, izraavnati i uskladiti po čitavom zidu, a same šablone su ti mekano plastične i samo ih zakeljiš na zid i ofarbaš unutar zadanih okvirića, a tamo imaš i jako kvalitetne i postojane boje. Jedini nedostatak je što su za moj ukus premale. Veličine tipa jedna i pol stranica A4 formata, ali možeš kopirati i uvećati kao mi. Sretno!
26 stu 2009, 00:21
U Splitu u "Profila" imaju za kupit prelipe naljepnice morskih motiva. Baš ih je prija lipetala bebanu na modrozeleni zid kraj krevetića i super joj je ispalo.
10 pro 2009, 02:48
Mrđi
Baš si me našla..Ja još uvijek crtam kao što sam crtala u prvom osnovne. Sad te ljubim za ovu ideju.
19 ožu 2011, 09:24
Mrđi je napisao/la:shnita - ja ti imam jos jednu verziju skidanja. isprintas crno -bilo pa papir, ispod indigo i na zid i crtas. Tako sam ja K. napravila Fifi i cvjetno drustvo (jel se sjecas il cu stavljat sliku?) i posli samo temperama obojas
pogledaj ovu stranicu
http://www.ehow.com/how_5074586_draw-se ... -nemo.html
Mrđi, bravo za ideju.
08 svi 2011, 09:30
Postoji li indigo ili nešto slično, večeg formata od A4?
09 svi 2011, 08:39
Nitko?
09 svi 2011, 09:23
oli ti se neće cili zid izmrljat kad indigo budeš pritiskala prstima na zid?
09 svi 2011, 10:08
meni nije
09 svi 2011, 12:09
neće rusula, ja sam ipak picajzla
zvala sam par papirnica, nemaju, odustajem

pokušat ću nešto preko posteriza.
09 svi 2011, 12:13
Pa uzmi 10 komada indiga i zalijepi jedan za drugi da dobiješ plahtu.
09 svi 2011, 12:40
jesam, al sa klamaricom
09 svi 2011, 12:42
pretpostavka je da i vi (u hrvatskoj) imate obi

u OBI-ju smo nasli sto nam je trebalo.
09 svi 2011, 13:19
Jel neko zna di se može kupiti prozirna folija za crtanje s flomasterima, onakva koja može koristiti za školske projektore?
09 svi 2011, 13:37
u bilo kojoj knjizari
09 svi 2011, 13:57
I još samo: jesu li u A4 formatu ili ih se kupi veće pa se mogu rezati po potrebi?