Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
30 kol 2009, 13:39
Ancica mi je dala ideju sa svojim pitanjem jer se i ja već duže pitam di da upišem svoga dečkića, vidim da naginje sportu a i zabavljanju (gluma mu dobro leži

) pa se mislim da ga upišem na nešto takvo.
U igraonice ne želim ići zbog lošijeg imuniteta (iako mi se čini da ide na bolje

), ovo se čini s malo manje bakcila, ali di god sam pitala primaju tek sa 4 godine.
01 ruj 2009, 12:35
Provjeri u Cicibana. Ili Skakavca.
07 ruj 2009, 20:04
Našla sam za Ciciban da je to tek sa 7 godina, za Skakavac ne znam niti kontakt
Imate li još ideja?
Upravo gledam svoga malog zvrka kako je pun energije, bio je vani, naigrao se ali svejedno skače po krevetu, vozi kariolu sa MM i sve se mislim di da ga dam da izbaci tu energiju sad kad zahladi.
08 ruj 2009, 08:40
Moj ima 4 godine i najvjerojatnije ću ga dat na ples, njemu je to cool

A da probaš u Sokola - karate? Mislim da ti je za sve granica 4 godine ali nisam sigurna
http://www.sokol-karate.hr/vijesti/kara ... -polaznika
08 ruj 2009, 08:40
kaže mi mama da na Poljudu (ona ide tamo na bazen) ima gimnastika za klince, ko na DIFu u Zagrebu..
08 ruj 2009, 20:54
Na tom linku najmlađi koji treniraju su rođeni 2004.
23 ruj 2009, 09:30
http://www.totalsplit.com/?page=tvrtke&idtvrtke=10168&idposl=0Nazovi i pitaj.

Moja Sara je pohađala gimnastiku kod njih dok je išla u vrtić. Uglavnom su pronalazili dicu po vrtićima koja imaju problema sa ravnom stopalima i za njih organizirali vježbe.
23 ruj 2009, 10:25
U kojem dijelu grada je to?
23 ruj 2009, 12:00
Sara je imala gimnastiku u dvorani Petar Pan vrtića, na Splitu 3.
23 ruj 2009, 12:38
Moj sinak je u sklopu vrtića isao na Skakavca - 45 min tjedno

, plus mogućnost
bazena jednom tjedno(sto nismo koristili)
Sad je krenuo na KARATE u karate klub OBI, treninzi su u blizini Gusara.Bas smo zadovoljni.
Dva puta tjedno po sat vremena-150 kn mjesecnoKoliko znam prosle godine je isla curica s nepunih 3.5 godina.
Mozete i tu pitat.
25 sij 2010, 13:17
u karate klubu obi se upisuju djeca od 4 god.Ukoliko dijete ide u vrtić i savladalo je neke grupne oblike rada,mislim da neće biti problema sa upisom, ali uvijek imate pravo na probni trening- pa se sami uvjerite..