Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
31 kol 2009, 12:22
Da li je netko u zadnje vrijeme kupovao autosjedalicu u Italiji ili Sloveniji? Zanimaju me okvirne cijene naspram Hrvatskoj jer ako je neka mala razlika ne bi išli samo zbog toga?! Zna li netko gdje ima za kupiti Romerove autosjedalice od 9-18kg u Trstu i Ljubljani?
31 kol 2009, 12:28
Baby Center u Ljubljani ti je dobro mjesto za početak da vidiš kakve su cijene.
http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=30&ParentClassID=30
01 ruj 2009, 10:13
Mi smo svoje kupili u baby centru u brežicama, znatno su jeftinije nego u hrvatskoj, čak i bez povrata poreza. Često imaju i akcije za određene sjedalice, upiši se na njihov newsleter pa će te obavještavati o popustima.
01 ruj 2009, 10:28
Ja nisam stekla dojam da su znatno jeftinije, nego možda mrvicu ako govorimo o istom modelu. Ali provjeri svakako, ovaj link što ga je Hajdi stavila je točno to što ti treba.
I ja i sestra smo kupovali u Slo ali to je uvijek bio model kojega kod nas još nije bilo

.
02 ruj 2009, 12:05
Da, pogledala sam link i nije baš neka razlika za taj model što tražim (oko 200 kn manje)...ali vidim da kad su im proizvodi na akçiji zna biti dosta povoljnije.
Još ako netko zna gdje u Trstu ima za kupiti autosjedalice od Romera (jer kolica smo kupovali u Trstu i bila su dosta povoljnija naspram Hrv i Slo) bila bih jako zahvalna. Kopala sam po netu, ali nisam ništa našla...na službenoj stranici od Romera piše da ih ima u Vicenzi...pa nije valjda samo tamo...to mi je ipak predaleko.
02 ruj 2009, 12:54
Ja sam gledala kod nas Romeruvu as s isofixom i cijena joj je 3000kn, 5% popusta na gotovinu.
Znaci, 2850kn .
Da li netko zna jel u Sloveniji jeftinije?
Nije problem se zaletiti do Brezica...
edit...nasla cijene as u Slo. Isplati se otici...100eura je ova Romerova jeftinija...
02 ruj 2009, 13:57
zt gdje si gledala te autosjedalice? U katalogu od TL-a za 2009. je cijena za Romerovu Duo Plus Isofix 2500kn, a u SLO Babycentru od 325-340 eura pa ne vidim baš neku razliku.
02 ruj 2009, 14:09
prije neke četiri godine roomer 9-18 samo kupila u chiccu u torri. ne znam da li su promijenili asortiman.
02 ruj 2009, 14:18
thx eli...a se sjećaš možda da li su bile povoljnije nego kod nas?
02 ruj 2009, 14:19
da, za nijansu jeftinije i dobila sam natrag iva-u.
02 ruj 2009, 14:22
u peg perego ducanu u Ilici...cijena je 3000kn, a na ovu u Slo. jos ako uzmes u obzir i povrat ...isplati se
02 ruj 2009, 14:29
Istina da...kad se računa povrat poreza se isplati...a odlučila sam da ćemo do Trsta pa usput kupiti i robicu za malog i nešto špeže, a ako slučajno ne nađemo u povratku ćemo svratiti do babycentra u Kopru pa kupiti tamo.