Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
31 kol 2009, 13:13
Sušilicu konkretno.
Bili smo na dosta mjesta (Elipso, Kika, HGspot, Pevec, Tehnomax..) ali drže jedan ili dva modela a ovaj koji bi mi (Maxx7) nema nigdje. Sjećam se da je prije par godina u Elipsu bilo baš puno Boscha, sada baš i ne.
Zna li tko možda gdje još u Zg-u ima dućan koji ima veći izbor?
31 kol 2009, 13:48
ja sam baš nedavno obilazila dućane, osim ovoga što si navela Boscha je bilo i u Konikomu u CC1, i u onom dućanu uz AM, ne znam kako se zove
ja sam na kraju naručila u Kralju jer su mi dali rabat zbog toga što kupujem sve kućanske aparate, mislim da u salonu imaju jako malo od Boscha ili ništa, nisam gledala jer sam samo išla ostaviti kauciju
31 kol 2009, 14:04
Ecos ti isto drzi Bosch, probaj nazvati i provjeriti imaju li to sto trazis i u kojem ducanu.
31 kol 2009, 15:18
Ja sam pred par mjeseci Bosch perilicu kupila preko nekog ovog web shopa:
http://www.bijela-tehnika.hr/aparati/. Model koji sam ja htjela nisam našla nigdje a ovdje je čak bio na nekoj akciji. Super sam zadovoljna, isporučili su je vrlo brzo.
31 kol 2009, 15:45
Cure, riješeno, MM upravo nazvao da je uzeo u tom dućanu pokraj A. Malla (čini mi se da je i to Elipso, samo je prije bio u Stupniku, tamo nije bilo...).
Barbi, da mi je prije bio link, čine mi se skroz ok cijene, ne znam koji je točno model uzeo, baš ću usporediti.
I jedva je čekam probati