Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
17 ruj 2009, 19:58
Svekijima preuredjujemo kuhinju, i hitno nam treba radna ploca.
Isla sam u Frischeis, ali kod njih bi morala kupit cijelu (4 m), a nama treba samo 2,60. Isli smo u Gramat, ai oni imaju inventuru do ponedjeljka. S obzirom da je kuhinja sva razvucena vec tjedan dana to nam je dosta hitno.. Jel netko zna gdje se prodaje na metre, a da je brza usluga rezanja i kantiranja, tj. da je isti dan gotovo???
17 ruj 2009, 20:06
Jeste bili u Elgradu?
http://www.elgrad.hr/
17 ruj 2009, 20:13
Ma nismmo bas previse gledali, bila sam ziher da cu kupit u VG u Frischeisu, ali nam je previse kupit cijelu plocu...
Danas je MM smontirao kuhinju i sad mi je glupo cekat danima radnu plocu, pa bih ja da to sutra uspijemo negdje nabavit..da ne stoji tak prek vikenda...
Sveki je okupirala moju kuhinju..nemrem vise....
17 ruj 2009, 23:15
Bilo nekad u Heinzlovoj - Furnir se zvao...pred 10 godina

Ne znam jel to postoji..
MD-profil...ne znam...razmišljam...
17 ruj 2009, 23:18
I ja sam se sjetila Furnira, probat cemo i Elgrad!! Ima i Bauhaus krojenje drva, samo ne znam hoce li mi itko htjet to napravit sutra, ili barem za prekosutra.
18 ruj 2009, 07:28
Furnir u Heinzlovoj i Iver pan u Vukovarskoj. Obje imaju velik izbor, ali ne znam koliko se čeka.
U velikim centrima (Bauhaus, Baumax) ti naprave sve isti dan
18 ruj 2009, 08:00
da, bauhaus napravi odmah.
18 ruj 2009, 11:11
Elgrad ima raspored za rezanje bolje razrađen od Jadranskinog rebalansa proračuna. Nisam nikad ni pokušavala ubaciti išta preko reda.
Najbolje rezultate oko ubacivanja preko reda imam u Sižeu kupres. Malo streptaj tamo s okicama i lijepo zamoli da ti to odma naprave. budeš pričekala jedno ćuku vremena i biti će gotovo.

I da, postoji pravilo prodaje. Mada na tu tvoju dužinu, vjerujem da ćeš imati ništa ili vrlo malo ostataka koje ćeš morati platiti. ako i bude nešto puno, jednostvano promijeni dezen ploče (ako ti nije bitno) i proći ćeš bolje.
18 ruj 2009, 11:24
a da li je netko vidio radne ploče za kuhinju u boji ?
tipa plava, ljubičasta, zelena
obišla sam Bauhaus, Elgrad, Iverpan, Siže-Kupres i jedino sam u Sižeu našla nešto toga tipa
http://www.sizekupres.hr/rp0702.asp